آموزش تهیه قزل آلا شکم پر ژاپنی

مجله عالی ها

آموزش تهیه قزل آلا شکم پر ژاپنی

آموزش تهیه قزل آلا شکم پر ژاپنی ۱۹ مرداد ۱۳۹۳

ghezlalajapan آموزش تهیه قزل آلا شکم پر ژاپنی

آموزش تهیه قزل آلا شکم پر ژاپنی

مواد لازم:

برای ۴ نفر

سیب متوسط پخته و قطعه شده۱ عدد
پیاز متوسط حلقه شده نصف فنجان
لیمو شیرین ۴ قطعه
کره یا مارگارین ذوب شده نصف فنجان
قزل آلا یا ماهیان مشابه۱کیلو
ادویه ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

منقل را آماده کرده ماهی را در وسط یک ورق آلومینیومی بگذارید. داخل شکم ماهی کمی ادویه ریخته و با سیب و پیاز و لیمو پر کنید. مقداری از کره را هم داخل شکم ماهی ریخته و بقیه را با قلم مو روی ماهی بمالید. سپس آلومینیوم را کاملاً دور ماهی بپیچید و در یک ورق فویل دیگر بگذارید و داخل منقل بمدت ۱۵ دقیقه حرارت دهید. سپس بسته را برگردانید تا حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه حرارت ببیند پس طلایی شدن روی ماهی آن را سرو نمایید.این خوراک دریایی از دسته ماهی های شکم پر ژاپنی می باشد.

منبع: groohashpazi

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.