طرز تهیه املت کالباس یا ژامبون

مجله عالی ها

طرز تهیه املت کالباس یا ژامبون

طرز تهیه املت کالباس یا ژامبون ۳۰ مرداد ۱۳۹۳

طرز تهیه املت کالباس یا ژامبون

برای این مطلب از مجله علی ها، طرز تهیه املت کالباس یا ژامبون را برای شما عزیزان آماده کرده ایم..

omletcalbas طرز تهیه املت کالباس یا ژامبون

مواد لازم:

برای چهار نفر

کره – ۱۰۰ گرم
جعفری خرد شده – ۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ – ۸ عدد
کالباس یا ژامبون – ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
سیب زمینی – ۳۵۰ گرم
نمک و فلفل به قدر کافی

طرز تهیه:

سیب زمینی را پخته ، پوست می گیریم و به قطعات کوجک خرد می کنیم. ژامبون را نیز خرد کرده با سیب زمینی مخلوط می نمائیم . کمی نمک و فلفل به آن می زنیم . نصف کره را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم تا آب شود . سیب زمینی و ژامبون را کمی در کره سرخ می کنیم و جعفری را در آن می ریزیم و بهم می زنیم .

۴ عدد از تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم. بهتر است تخم مرغ ها را با همزن برقی ، خوب بزنیم تا کف کنند. بقیه کره را در تابه مناسبی که بهتر است تفلون گرد باشد ، می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب شود.

مایه تخم مرغ را در تابه می ریزیم و چند لحظه درآن را می گذاریم تا کمی بسته شود.

مایه ژامبون و سیب زمینی را روی سطح مایه تخم مرغ می ریزیم و سطح آن را صاف می کنیم . ۴ عدد تخم مرغ باقیمانده را با کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم و خوب بهم می زنیم تا کف کنند ، این مایه را روی سیب زمینی و ژامبون می ریزیم و اطرافش را صاف می کنیم . در ظرف را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا املت کاملا برشته شود . بعد لبه تابه را کنار دیس گرد مناسبی می گذاریم واملت کالباس یا ژامبون را با احتیاط در دیس قرار می دهیم.

منبع: groohashpazi

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.