طرز تهیه گشنیز ماهی

مجله عالی ها

طرز تهیه گشنیز ماهی

طرز تهیه گشنیز ماهی ۴ شهریور ۱۳۹۳

طرز تهیه گشنیز ماهی

هم اکنون طرز تهیه گشنیز ماهی را برای شما دوستان گرامی آماده کرده ایم..

امیدواریم لذت ببرید..

geshnizmahi طرز تهیه گشنیز ماهی

مواد لازم:

پودر سیر و فلفل قرمز از هر کدام: ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
گوجه فرنگی بزرگ: ۴ عدد
آبلیمو
گشنیز ساطوری خرد شده: ۱ پیمانه
روغن و نمک: به میزان لازم
شیر ماهی: ۱ کیلوگرم
فلفل سیاه: ۱ قاشق مرباخوری
پودر زیره: نصف قاشق چایخـوری
پودر زنجــبیل: ۱ قاشق چایخوری
پودر گشنیز: ۱ قاشق چایخوی

طرز تهیه:

ماهی‌ها را به صورت مکعبی خرد کرده، ادویه‌ها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال می‌گذاریم. یک ربع قبل از پخت، نمک و  آبلیمو را به ماهی اضافه کرده، بعد در تابه‌ای مناسب روغن ریخته و ماهی‌ها را در آن سرخ می‌کنیم.

گوجه‌ فرنگی‌ها را پوست گرفته و نگینی خرد می‌کنیم و به همراه نیمی از گشنیز به ماهی افزوده و به مدت ده دقیقه سرخ می‌کنیم.در هنگام سرو مابقی گشنیز و آبلیمو را می‌افزاییم.گشنیز ماهی با پلو و یا بدون پلو قابل سرو می باشد.

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8570 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.