طرز تهیه اسپاگتی با ژامبون

مجله عالی ها

طرز تهیه اسپاگتی با ژامبون

طرز تهیه اسپاگتی با ژامبون ۴ شهریور ۱۳۹۳

طرز تهیه اسپاگتی با ژامبون

برای مطلبی دیگر از بخش آشپزی مجله علی ها، طرز تهیه اسپاگتی با ژامبون را برای شما عزیزان آماده کرده ایم..

spaghettijambbon طرز تهیه اسپاگتی با ژامبون

مواد لازم:

برای ۶ نفر

کوچک فلفل دلمه قرمز – ۱ تا ۲ عدد
سیر – ۲ تا ۳ پر
ریحان و نعناع – از هر کدام ۲ تا ۳ ساقه
کره – ۷۵ گرم
شکر – یک قاشق چایخوری
خامه – ۷۵ گرم
اسپاگتی – ۵۰۰ گرم
ژامبون – ۳۰۰ گرم (بهتر است ژامبون یک قطعه باشد)
نخود سبز پخته شده – ۲۵۰ گرم (۱ لیوان)
کنسرو مارچوبه سبز – ۱ قوطی
کاستی یا کاهوی قرمز – ۴ تا ۵ ساقه (کاستی یا کاهوی قرمز در ایران کمیاب است . می توان از مصرف آن صرف نظر کرد.)

طرز تهیه:

سیر را نرم کوبیده فلفل دلمه را کوچک خرد می کنیم و ژامبون را به شکل چهارگوش منظم می بریم. کره را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب شود. سیر را با کره کمی سرخ می کنیم و ۲ تا ۳ قاشق آب در تابه می ریزیم،فلفل را داخل سیر ریخته هم می زنیم کمی نرم شود. ژامبون و نخود را با انها مخلوط کرده شکر و کمی نمک و فلفل می زنیم و می گذاریم تمام مواد گرم بماند. در اخر کار مارچوبه را با قیچی در قطعات کوچک ببرید و داخل ظرف بریزید.

قابلمه متناسب با اسپاگتی را آب کرده روی آتش می گذاریم تا آب بجوشد. نصف قاشق غذاخوری نمک و ۲ تا ۳ قاشق روغن مایع را به آب اضافه کرده اسپاگتی را داخل ظرف می ریزیم. حرارت را ملایم کرده می گذاریم مغز اسپاگتی نرم شود. بعد انرا در صافی می ریزیم،کمی آب نیم گرم روی آن می دهیم. می گذاریم آب آن کاملا برود. خامه را داخل ظرف ژامبون ریخته هم می زنیم و اسپاگتی را با آن مخلوط می کنیم. کافی است تمام مواد با هم گرم شوند. غذا را در ظرف مناسبی ریخته و روی ان را با نعناع و ریحان خرد شده تزئین می کنیم.

در صورت مصرف کاستی یا کاهوی قرمز آنرا کمی درشت تر خرد می نمائیم و با نعناع و ریحان روی غذا می پاشیم.

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8570 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.