طرز تهیه سوفله تخم مرغ

مجله عالی ها

طرز تهیه سوفله تخم مرغ

طرز تهیه سوفله تخم مرغ ۶ شهریور ۱۳۹۳

طرز تهیه سوفله تخم مرغ

برای مطلبی دیگر از بخش آشپزی مجله علی ها، طرز تهیه سوفله تخم مرغ را برای شما عزیزان آماده کرده ایم..

sofletokhmmorgh طرز تهیه سوفله تخم مرغ

مواد لازم:

شکر – ۷۵ گرم (۳ قاشق سوپخوری)
وانیل – نصف قاشق چایخوری
پودر قند – ۱ قاشق
لیمو ترش – ۱ عدد
نمک – به مقدار خیلی کم
زرده تخم مرغ – ۴ تا ۵ عدد
سفیده تخم مرغ – ۸ عدد
آرد سفید نرم – ۲ قاشق سوپخوری (۵۰ گرم)

طرز تهیه:

ظرف نسوز بیضی شکل و گردی را که دیوار آن زیاد بلند نباشد ، چرب می کنیم . زرده تخم مرغ ها را با پوست رنده شده لیمو ترش و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و وانیل و شکر مخلوط می کنیم و آن ها را توسط هم زن خوب می زنیم تا کاملا غلیظ و کشدار شوند . سفیده ها را جداگانه آنقدر می زنیم تا مثل پنبه خشک شده ، از ظرف نریزد . زرده ها و سفیده ها را به سرعت مخلوط می کنیم و آرد را کم کم به آن می افزائیم و به سرعت به هم می زنیم تا مخلوط شوند .

این مایه را در ظرفی می ریزیم و آن را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که آن را قبلا با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم نموده ایم می گذاریم تا سوفله بالا بیاید و روی آن طلایی شود . بعد ظرف را بیرون می آوریم و پودر قند را روی سوفله می پاشیم و بلافاصله آن را سر میز می بریم.

سوفله تخم مرغ یک سوفله اتریشی می باشد.

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8570 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.