طرز تهیه پایلا ( غذای فرنگی )

مجله عالی ها

طرز تهیه پایلا ( غذای فرنگی )

طرز تهیه پایلا ( غذای فرنگی ) ۹ شهریور ۱۳۹۳

طرز تهیه پایلا ( غذای فرنگی )

همینک طرز تهیه طرز تهیه پایلا ( غذای فرنگی ) را برای شما کاربران عزیز آماده کرده ایم..

payla طرز تهیه پایلا ( غذای فرنگی )

مواد لازم:

برای ۶ نفر

رب گوجه فرنگی – ۱ قاشق سوپخوری
فلفل سبز و قرمز دلمه – ۲ تا ۳ عدد
روغن مایع – ۱۵۰ گرم
زعفران سائیده – ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به قدر کافی
برنج – ۶۰۰ گرم
مرغ پاک کرده – ۱ عدد (در حدود یک کیلو گرم)
میگو – ۵۰۰ گرم
سیر – ۳ تا ۴ پره

طرز تهیه:

برنج را یک ساعت قبل از طبخ می شوئیم و آن را با ۵ تا ۶ لیوان آب گرم (مقدار آب بستگی به نوع برنج دارد) و نصف قاشق غذاخوری نمک و ۱۰۰ گرم از روغن مخلوط کرده ، می گذاریم بماند. مرغ را شسته با نصف لیوان آب و ۱ تا ۲ پره سیر ویک عدد پیاز خرد کرده و کمی نمک با حرارت ملایم می پزیم . به حدی که بعد از پختن کمی آب داشته باشد.

میگو را تنیز کرده پوستش را می گیریم و پس از شستن در آبکش می ریزیم . فلفل را به مربع های کوچک خرد می کنیم . ۵۰ گرم از روغن را در تابه می ریزیم . ۲ تا ۳ پره سیر را کوبیده ، در روغن می ریزیم و هم می زنیم . فلفل و میگو را با سیر یک تفت می دهیم و نمک و فلفل و زعفران حل شده در آب جوش را با آن مخلوط می کنیم .

استخوان های مرغ را می گیریم ، گوشت آن را با قیچی کوچک خرد کرده ، داخل سایر مواد میریزیم . آب مرغ را از صافی رد می کنیم و با رب گوجه فرنگی داخل آب برنج می ریزیم .

برنج را روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب برنج کمی کشیده شود ، سپس مواد آماده شده مرغ و میگو را لای برنج می گذاریم . مدت ۳۰ دقیقه صبر می کنیم تا برنج دم بکشد . قبل از کشیدن غذا ، تمام مواد را در دیگ مخلوط کرده ، بعد آن را در دیس میریزیم . لازم به ذکر است که به جای رب گوجه فرنگی در پایلا اسپانیایی می توانیم مقدار کمی زردچوبه را در آب برنج بریزیم.

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8570 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.