طرز تهیه سس سالسا

مجله عالی ها

طرز تهیه سس سالسا

طرز تهیه سس سالسا ۱۳ شهریور ۱۳۹۳

طرز تهیه سس سالسا

هم اکنون در مجله فارسی، طرز تهیه سس سالسا برای شما عزیزان آماده شده است..

امیدواریم لذت ببرید..

sossalsa طرز تهیه سس سالسا

سس سالسا در رده سس های تند قرار دارد.سس سالسا انواع متنوعی دارد که در این دستور شما می توانید یک نوع خاص آن را تهیه نمایید.

مواد لازم:

فلفل قرمز یک و نیم قاشق غذا خوری
زیره سبز پودر شده یک و نیم قاشق چایخوری
پیاز قرمز ۱ عدد خرد شده
پیاز سفید ۲ عدد خرد شده
فلفل قرمز ۱عدد خرد شده
گشنیز ۴ قاشق غذا خوری خرد شده
گوجه فرنگی ۳ کیلو
پودر سیر ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۴ قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

برای تهیه سس سالسا باید مواد را طوری خرد نمود که بعد از درست شدن سس قابل تشخیص باشد. ابتدا در قابلمه بزرگی آب بریزید و بگذارید تا آب جوش بیاید بعد از آن گوجه فرنگی ها را در آب قرار دهید تا پوست آنها  نرم شود،پس از ده دقیقه گوجه ها را از داخل آب در بیاورید و پوست آنها را جدا کنید ،گوجه ها را از وسط نصف نموده و تخم های آن را جدا نمایید و نگینی خرد کنید.

گوجه فرنگی های خرد شده را با پودر سیر، آبلیمو، نمک، فلفل و زیره داخل ماهی تابه بزرگی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس پیازهای قرمز ،سفید،فلفل و گشنیز را به مواد اضافه کنید و بگذارید مواد جوش بزند تا اندازه ای که سبزیجات نرم شوند و مخلوط فرم بگیرد.سس خنک شده را داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.این سس را معمولا با چیپس استفاده می کنند.

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.