طرز تهیه کیک پسته ای

مجله عالی ها

طرز تهیه کیک پسته ای

طرز تهیه کیک پسته ای ۱۳ شهریور ۱۳۹۳

طرز تهیه کیک پسته ای

همینک طرز تهیه کیک پسته ای را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم..

cakepesteii طرز تهیه کیک پسته ای

مواد لازم:

هل نرم شده ۴/۳ قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری
روغن ۴/۱ لیوان
شکر نرم شده برای تزئین
بسکویت ساده گندم نرم شده ۱ لیوان
پسته نرم شده ۲ لیوان
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۱ لیوان

طرز تهیه:

تخم مرغ را با شکر به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی خوب بزنید.سپس بیسکویت و یک لیوان پسته نرم شده را کم کم به مواد اضافه کرده هم بزنید . بیکینگ پودر،هل و روغن را به مواد اضافه کرده و مواد را مخلوط نمایید .

مواد کیک را در ظرفی که از قبل چرب کرده و آرد پاشیده اید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۵ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کیک بپزد و روی آن طلایی رنگ شود.کیک را پس از خنک شدن از فر خارج کرده روی آن را با پودر پسته و پودر شکر تزئین کنید.

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.