آموزش تهیه لوز نارگیل

مجله عالی ها

آموزش تهیه لوز نارگیل

آموزش تهیه لوز نارگیل ۲۷ فروردین ۱۳۹۳

lozenargil آموزش تهیه لوز نارگیل

آموزش تهیه لوز نارگیل

مواد لازم:
شربت قوام آمده ۴/۱ پیمانه
پودر نارگیل ۲ پیمانه
پودر پسته برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه شربت
شکر نصف پیمانه(۷۵ گرم)
آب ۴/۱ پیمانه(۵۰ گرم)

 

طرز تهیه:

شربت قوام آمده را تا زمان سرد شدن کنار بگذارید. سپس با همزن برقی آنقدر بزنید تا کاملاً سفید شود.
پودر نارگیل را به آن اضافه کنید تا چسبندگی آن گرفته شود و خمیری شکل شود.
سپس مایه ی آماده را در قالب چرب شده ی باقلوا پهن نموده و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
سپس آن را به شکل لوزی برش دهید.

 

طرز تهیه شربت:
شکر و آب را بگذارید بجوشد تا قوام بیاید. در صورت دلخواه می‌توانید دو قاشق غذاخوری گلاب به شربت اضافه نمایید

 

منبع: groohashpazi.blogfa.com

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.