طرز تهیه خورش طلا کوله

مجله عالی ها

طرز تهیه خورش طلا کوله

طرز تهیه خورش طلا کوله ۱۷ شهریور ۱۳۹۳

طرز تهیه خورش طلا کوله

هم اکنون از مجله تفریحی علی ها، طرز تهیه خورش طلا کوله را برای شما عزیزان آماده کرده ایم..

خورشت طلا کوله از خورش های استان گیلان می باشد و بسیار خوشمزه است.

khoreshtalakole طرز تهیه خورش طلا کوله

مواد لازم:

گشنیز ۱۵۰ گرم
آبغوره ۱ پیمانه
روغن ۴ قاشق غذاخوری
پیاز داغ ۴ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
مرغ یا گوشت ۱٫۵ کیلوگرم
آرد برنج ۱ قاشق غذاخوری
آب ۳ لیوان
جعفری خرد شده ۱۵۰ گرم
گردو ۳۰۰ گرم
نعنا ۱۵۰ گرم

طرز تهیه:

خورشت طلا کوله را میتوان با گوشت یا مرغ تهیه نمود ،اگر از مرغ استفاده نمایید به زبان محلی به آن خورش طلا کوله غورابه می گویند.خورشت طلا کوله نوعی خورش فسنجان با سبزی های معطر بوده که بسیار دلچسب می باشد.

اگر از گوشت استفاده می نمایید گوشت بدون اسنخوان باشد بهتر است.گوشت یا مرغ را به خوبی شسته و به همراه پیاز داغ و ۳ لیوان آب داخل قابلمه ریخته و روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملا بپزد.

سبزی ها(جعفری،نعناع،گشنیز) را خوب خرد نمایید و با ۴ قاشق غذاخوری روغن سبزی های معطر را کمی سرخ نمایید و داخل قابلمه گوشت بریزید.

مغز گردو را چرخ کرده و به خورش اضافه کنید ،سپس با نمک و فلفل و آبغوره طعم خورش طلاکوله را مطلوب ذائقه خود نمایید.

آرد برنج را با کمی آب خنک رقیق نموده و آرام آرام به خورشت بیافزایید. درب قابلمه را گذاشته و بگذارید تا خورش طلا کوبه جا بیافتد و با برنج سفید میل نمایید.

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8570 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.