طرز تهیه املت مکزیکی

مجله عالی ها

طرز تهیه املت مکزیکی

طرز تهیه املت مکزیکی ۱۹ شهریور ۱۳۹۳

طرز تهیه املت مکزیکی

برای این ساعت از مجله علی ها، طرز تهیه املت مکزیکی را برای شما عزیزان آماده کرده ایم..

omletmexicy طرز تهیه املت مکزیکی

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ ۴ عدد
شیر یک چهارم پیمانه
پنیر چدار رنده شده نصف پیمانه
سس گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه رنگی، نگینی خرد شده نصف پیمانه
هویج ۱ عدد متوسط
قارچ خرد شده نصف پیمانه
پیاز خرد شده نصف پیمانه
تخم‌مرغ کامل ۴ عدد

طرز تهیه:

برای تهیه املت مکزیکی ابتدا هویج را شسته و بگذارید تا کمی آب‌پز شود. سپس آن را نگینی خرد کنید.
در یک تابه نچسب ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و پیاز را در آن تفت دهید.بعد از این که پیاز کمی سبک شد، سپس قارچ را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی تفت بخورد.در آخر فلفل‌ها را نیز اضافه کنید و آن‌ را از روی حرارت بردارید.

در ظرف مناسب دیگری تخم‌مرغ‌ها، سفیده و شیر و کمی نمک را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا کاملاً پف کند.
سپس یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم بگذارید و یک قاشق باقیمانده از روغن زیتون را در آن بریزید. تخم‌مرغ‌ها را در آن بریزید و در ظرف را ببندید تا یک سمت آن بپزد.
بعد آن ‌را برش بزنید و به سمت دیگر برگردانید و از مواد حاضر شده و پنیر چدار رنده شده روی یک سمت هر برش بریزید و آن‌را روی خودش تا کنید. سپس در ظرف را حدود ۳ دقیقه ببندید تا پنیر آن آب شود. با سس گوجه فرنگی آن‌را تزیین و میل کنید.

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.