طرز تهیه آش بادمجان ( آش کرمانشاهی )

مجله عالی ها

طرز تهیه آش بادمجان ( آش کرمانشاهی )

طرز تهیه آش بادمجان ( آش کرمانشاهی ) ۳۱ شهریور ۱۳۹۳

طرز تهیه آش بادمجان ( آش کرمانشاهی )

برای این ساعت از مجله علی ها، طرز تهیه آش بادمجان ( آش کرمانشاهی ) را برای شما عزیزان آماده کرده ایم..

امیدواریم لذت ببرید..

fo2608 طرز تهیه آش بادمجان ( آش کرمانشاهی )

مواد لازم:

برای ۴ نفر

پیاز ۱ عدد
پیاز داغ و نعناع داغ به میزان لازم
سیر داغ به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
بادمجان ۵ تا ۶ عدد
روغن به میزان لازم
کشک ۱ پیمانه
برنج ۲/۳ پیمانه
عدس و نخود و لوبیاسفید جمعا ۱ پیمانه
گوشت سردست بدون استخوان ۵۰۰ گرم

طرز تهیه آش بادمجان :

آش بادمجان یک آش سنتی کرمانشاه است.

گوشت و نخود لوبیا را (حبوبات را بهتر است که قبلا بخیسانید) که قبلا خیسانده اید با فلفل و زردچوبه بگذارید بپزد بادمجان ها را پوست کنده و نمک بزنید و یک ساعت بگذارید و بعد با آب شسته و خشک کنید و در روغن سرخ کرده و با نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری آب بگذارید تا بپزد ( آب به اندازه ای بریزید که بعد از پختن آبش بخوردش برود معمولا نصف لیوان آب داغ کافیست و کنار بگذارید حالا برنج و عدس را در یک قابلمه بریزد و نمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق پیاز داغ با مقداری آب بگذارید روی حرارت.

نخود لوبیا را که با گوشت بار گذاشته اید گوشت را کنار گذاشته و ما بقی (نخود و لوبیا و آبگوشت) را به برنج اضافه کنید و کشک را افزوده و مدام بهم بزنید تا وقتی جوش بیاد.

بعد نصف بادمجانها را به همراه مقداری از گوشت له کنید و به آش بادمجان اضافه کنید و روی حرارت کم تا آش بادمجان جا بیفتد.

بعد در هر کاسه بادمجان و گوشت بگذارید و روی آن آش بادمجان بریزید و با مخلفاتی که دارید تزئین کنید.

نکاتی در تهیه آش بادمجان:

گوشت مقداری له میشود در آش بادمجان میریزید و مقداری را که له نشده ته کاسه قرار میدهید.

نصف بادمجانها له میشه و در آش میریزید و بقیه را له نشده ته کاسه کنار گوشت میگذارید و روی آنها آش را میریزید.

آبی که روی برنج و بادمجان میریزید کم باشد تا وقتی آب گوشت را اضافه میکنید آش بادمجان شل نشود.

کم و زیاد کردن کشک آش بادمجان با شما، هر اندازه که دوست داشتید.
امیدوارم درست کنید و خوشتان بیاید.

 

منبع : beryooni.com

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.