طرز تهیه پای تره فرنگی

مجله عالی ها

طرز تهیه پای تره فرنگی

طرز تهیه پای تره فرنگی ۱ مهر ۱۳۹۳

طرز تهیه پای تره فرنگی

همینک با طرز تهیه پای تره فرنگی با شما دوستان عزیز هستیم..

fo2611 طرز تهیه پای تره فرنگی

مواد لازم:

کره ۱۰۰ گرم
آرد ۱۴۰ گرم
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
آب سرد ( آب را کم کم اضافه کنید ) ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه :

آب را کم کم اضافه کنید مواد را مخلوط کرده البته کره را خرد کرده و با نوک انگشتان مخلوط کنید و در ظرف مخصوص، پای خمیر را پهن کرده و با چنگال سوراخ کنید تمام نقاط خمیر را، بگذارید ٣٠ دقیقه استراحت کند بعد در فر بمدت ٢٠ دقیقه بگذارید.

مواد داخل پای تره فرنگی :

تره فرنگی خرد شده ۱ عدد
هویج کوچک ۱ عدد
پیاز نگینی خرد شده و تفت دهید ۱ عدد
سیر خرد شده ۱ حبه
فلفل دلمه نگینی خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

تمام مواد را با کره تفت دهید کمی نمک و فلفل و زرد چوبه و کمی پودر کاری و آویشن هم اضافه کرده همه مواد را باهم تفت داده فقط پیاز را همراه سیر جداگانه تفت دهید و به مواد اضافه کنید.

همه مواد را روی خمیر پای بریزید و سس آماده شده را هم روی مواد بریزید و در فر از قبل گرم شدن به مدت ١ ساعت قرار دهید تا کمی طلایی شود.

 

مواد لازم برای سس روی پای تره فرنگی :

شیر ١/٢ پیمانه
* خامه ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه کمی

* خامه مخصوص پخت وپز اگر نداشتید از خامه صبحانه استفاده کنید.

 

طرز تهیه :

همه مواد را مخلوط کرده با هم زن دستی کمی بزنید تا خوب مخلوط شود . کمی جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را هم داشته باشد که با سس روی مواد بریزید.

 

منبع : beryooni.com

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.