طرز تهیه ته دیگ مرغ

مجله عالی ها

طرز تهیه ته دیگ مرغ

طرز تهیه ته دیگ مرغ ۲۹ فروردین ۱۳۹۳

tahdigmorgh طرز تهیه ته دیگ مرغ

طرز تهیه ته دیگ مرغ

مواد لازم:
سینه مرغ یا ران مرغ ۲ عدد
فیله مرغ ۲۵۰ گرم
برنج ۷۰۰ گرم
نخود آبگوشتی ۲۰۰ گرم
استاک مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۲ عدد
ادویه مخلوط ۱ قاشق غذاخوری
روغن و نمک به میزان لازم

طرز تهیه:
سینه مرغ را تمیز کرده پیاز را ورقه ورقه کنید و با کمی ادویه روی سینه مرغ بپاشید و با استیک کوب یا پشت چاقو روی آن بکوبید. مراقب باشید که سینه های مرغ از هم متلاشی نشوند.
آنها را مزه دار می کنیم و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم. در صورت تمایل می توانید کمی زعفران به آن اضافه کنید.
فیله های مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و پیاز را حبه ای خرد کرده و با کمی ادویه و زعفران به مدت ۱ تا ۲ ساعت مزه دار کنید.
نخود را به مدت ۱۲ ساعت خیس کنید. آب آن را در این مدت ۲ تا ۳ باز عوض کنید. بعد از این مدت آنها را در استاک ریخته و زمان بدهید که بپزد اما له نشود. در زمان پخت نخود می توانید چند قطره زعفران اضافه کنید. توجه کنید که در بعد از پخت نخودها تقریبا ۲/۱ لیوان از استاک باقی مانده باشد.
برنج را به مدت ۴ تا ۵ ساعت خیس کرده و بعد آبکش کنید. برنج را کمی زنده تر بردارید. در ظرف مورد نظر روغن ریخته و ادویه را درون آن تفت دهید و پیازها را حلقه حلقه کرده و کف ظرف بچینید.هر دو طرف پیاز را در روغن سرخ کنید. سینه های مرغ را روی پیازها بچینید. برنج را روی آنها می ریزیم. فیله مزه دار شد ه و نخود پخته را وسط برنج می ریزیم. نصف لیوان استاک باقی مانده را روی برنج می ریزیم و به مدت ۳۵ دقیقه آن را دم می کنیم.

منبع: groohashpazi.blogfa.com

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.