طرز تهیه بادام سوخته شیراز

مجله عالی ها

طرز تهیه بادام سوخته شیراز

طرز تهیه بادام سوخته شیراز ۳۰ فروردین ۱۳۹۳

badamsokhte طرز تهیه بادام سوخته شیراز

طرز تهیه بادام سوخته شیراز 

مواد لازم:
شکر ۲ کیلوگرم
بادام ۱ کیلوگرم
آب ۷۰۰ گرم
روغن ۱۰۰ گرم
آب لیمو ۱ استکان

طرز تهیه:
شکر و آب را مخلوط نموده و به مدت ۵ دقیقه می جوشانیم. بادام ها را شسته، داخل آّب و شکر ریخته خوب مخلوط می کنیم و حرارت می دهیم، تا دانه های شکر اطراف بادام ها را گرفته و خشک شود. پس از سرد شدن، مایه بدست آمده را با غربال درشت بیخته و شکرهای خارج شده را با حرارت ملایم آب کرده، روغن و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و بادام ها را در آن ریخته کاملاً مخلوط می کنیم .
تمام محتویات ظرف را داخل یک سینی که به خوبی چرب شده باشد ریخته، بعد از سرد شدن با پشت قاشق یا وسیله شبیه به آن روی آنها می کشیم تا بادام ها از هم جدا و دانه دانه شود و بعد آماده مصرف است .

منبع: groohashpazi.blogfa.com

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.