طرز تهیه شیرینی بهشتی

مجله عالی ها

طرز تهیه شیرینی بهشتی

طرز تهیه شیرینی بهشتی ۳۰ فروردین ۱۳۹۳

shirinibeheshti طرز تهیه شیرینی بهشتی

طرز تهیه شیرینی بهشتی

مواد لازم:
آرد ۵۰۰ گرم
روغن ۲۵۰ گرم
پودر قند ۲۵۰ گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
زنجبیل یک قاشق سوپخوری
کاکائو یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
ابتدا پودر قند و روغن و وانیل را مخلوط کرده و با هم‌زن به مدت سه دقیقه می‌زنیم تا نرم و لطیف شود و آرد را کم کم به آن اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم.خمیر را به مدت ۵ ساعت استراحت می دهیم. سپس خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده، یک قسمت برای شیرینی ساده، یک قسمت را کاکائو اضافه کرده و قسمت آخر را زنجبیل اضافه می‌کنیم .
سینی فر را کاغذ روغنی گذاشته و از خمیرها گلوله‌های کوچکی درست کرده و با فاصله در سینی فر می‌چینیم. برای تزیین روی شیرینی‌ها از خلال بادام و پسته و کاکائو استفاده کنید. سینی را در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید.این شیرینی خشک را مدت طولانی در ظرف‌های دربسته می‌توانید نگه‌دارید.

منبع: groohashpazi.blogfa.com

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.