طرز تهیه شیربرنج

مجله عالی ها

طرز تهیه شیربرنج

طرز تهیه شیربرنج ۳۰ فروردین ۱۳۹۳

shirberenj11 طرز تهیه شیربرنج

طرز تهیه شیربرنج

مواد لازم:
برنج ۱ فنجان
شیر ۵/۱ کیلو
گلاب نصف فنجان
نمک نصف قاشق چایخوری
در صورت تمایل ۵۰ گرم خامه
پودر پسته برای تزئین ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
برنج را خوب شسته و بگذارید ۲ ساعت خیس بخورد ، تا برنج خوب پخته ولعاب بهتری بدهد . سپس آب برنج را از صافی رد کرده و با ۲ لیوان آب و نمک روی شعله ملایم کمی بپزید . شیر را اضافه کرده و بعد گلاب را هم بریزید تا شیربرنج پخته و کاملاً لعابدار شود . در این مرحله می‌توانید ۵۰ گرم خامه به شیر برنج اضافه کنید و آن را در ظرف موردنظر کشیده و بعد از ۲ – ۳ دقیقه روی آن را با پودر پسته تزیین کنید .
برای سرو آن می‌توانید از عسل ، مربا یا شیره انگور هم استفاده کنید .

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.