طرز تهیه گل پالدو

مجله عالی ها

طرز تهیه گل پالدو

طرز تهیه گل پالدو ۱ اردیبهشت ۱۳۹۳

000 طرز تهیه گل پالدو

طرز تهیه گل پالدو

در این مطلب از پرتال علی ها طرز تهیه گل پالدو را آورده ایم..

گل پالدو یک دسر ایرانی است که تهیه آن بسیار راحت بوده و طعم بسیار بسیار لذیذی دارد..

مواد لازم:

شکر ۱/۴ پیمانه

گل‌محمدی ۱/۴ پیمانه 

آرد نصف پیمانه

شیر دو پیمانه

آب یک پیمانه

طرز تهیه:

آرد را تفت داده تا بوی آن گرفته شود. سپس بگذارید سرد شود. سپس آن را الک کرده با شیر و آب مخلوط ‌کنید و روی حرارت گذاشته‌ و مرتب هم بزنید بعد از ده دقیقه گل‌محمدی را به مخلوط اضافه کنید وقتی سفت شد شکر را هم‌زمان که هم می‌زنیم درون مواد می‌ریزیم تا کاملا سفت شود.

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.