طرز تهیه قیقناق

مجله عالی ها

طرز تهیه قیقناق

طرز تهیه قیقناق ۲ اردیبهشت ۱۳۹۳

ghighnagh طرز تهیه قیقناق

طرز تهیه قیقناق

در این مطلب از پرتال علی ها طرز تهیه قیقتاق را برای شما عزیزان آماده کرده ایم.

قیقناق نوعی خاگینه محسوب می شود که در آذربایجان شرقی مخصوصا تبریز طبخ آن رواج دارد.

مواد لازم:

پودرهل – مقداری
شکر – سه قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده – مقداری
آرد – یک قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ – چهار عدد
دارچین – یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

 ابتدا تخم‌مرغ ‌ها را با چنگال هم می‌زنیم، سپس آرد، شکر، گردوی خرد شده و پودرهل را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کرده و هم زدن را ادامه می‌دهیم. از طرفی در تابه روغن ریخته و روی شعله می‌گذاریم تا داغ شود، مخلوط مواد را درون تابه می‌ریزیم، در آن را گذاشته و حرارت را کم کرده تا تخم‌مرغ‌ها بپزند. بعد از پخت، خاگینه را در ظرف مناسبی گذاشته و روی آن را با دارچین و پودرقند تزئین می‌کنیم.

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.