طرز تهیه آبگوشت بزباش

مجله عالی ها

طرز تهیه آبگوشت بزباش

طرز تهیه آبگوشت بزباش ۵ اردیبهشت ۱۳۹۳

Untitledttt طرز تهیه آبگوشت بزباش

طرز تهیه آبگوشت بزباش

مواد لازم:

روغن کنجد ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری

پیاز متوسط یک عدد

سیب زمینی ۵ عدد

نمک و فلفل به مقدار کافی

زردچوبه یک قاشق مرباخوری

گوشت ماهیچه یا سردست با استخوان (گوسفندی و کمی دنبه) ۷۵۰ گرم

تره و جعفری و کمی شنبلیله نیم کیلوگرم

لوبیا قرمز یا چشم بلبلی ۱۵۰ گرم یا یک پیمانه

لیمو عمانی ۴ تا ۵ عدد

طرز تهیه:

گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم و با لوبیا و پیاز خرد کرده و ۵ تا ۶ لیوان آب در حرارت ملایم طبخ می کنیم تا کمی گوشت بپزد.

هسته های لیمو را بیرون می آوریم و داخل قابلمه می ریزیم سپس سبزی را تمیز و خرد می کنیم و با روغن کمی سرخ می نماییم و داخل گوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت کاملاً بپزد .

در اواخر طبخ ۵ عدد سیب زمینی پوست گرفته با کمی نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه می کنیم.

آبگوشت یکی از غذاهای اصیل و مقوی ایرانی است که با دقت و توجه می توان آن را با طعم بسیار مطبوع تهیه کرد. نکته ای که برای تهیه آبگوشت باید به آن توجه شود این است که بعد از جوش آمدن درب ظرف را باید محکم بست و حرارت را ملایم نمود تا آبگوشت با بخار پخته شود و آب آن تبخیر نگردد و به اضافه کردن چندین بار آب احتیاج پیدا نکند.

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.