طرز تهیه خورش کرفس

مجله عالی ها

طرز تهیه خورش کرفس

طرز تهیه خورش کرفس ۷ اردیبهشت ۱۳۹۳

khoreshkarafs طرز تهیه خورش کرفس

طرز تهیه خورش کرفس

در این مطلب از پرتال علی ها طرز تهیه  خورش کرفس را آماده کرده ایم.  خورش کرفس یکی از غذاهای محبوب ایرانی است..

مواد لازم:

روغن ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری

آبلیمو یک استکان

زعفران سائیده ۱ قاشق مرباخوری

نمک و فلفل

گوشت ماهیچه بدون استخوان نیم کیلوگرم

کرفس ۳ تا ۴ عدد

پیاز سرخ کرده ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و می شوییم و با پیاز سرخ کرده و ۳ تا ۴ لیوان آب می گذاریم بپزد بعد ساقه های سفت کرفس را با برگ های سبز آن جدا می کنیم و کنار می گذاریم. سپس ساقه های ترد کرفس را به طول دو بند انگشت میبریم و می شوییم و با ۳ تا ۴ قاشق روغن کمی سرخ می کنیم و داخل گوشت می ریزیم تا کرفس نیز پخته شود ولی زیاد له نشود .

نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران ساییده را در خورش می ریزیم و می گذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیافتد.

می شود خورش کرفس را مانند عکس با نعناع و جعفری آماده کرد که در این صورت ۲ عدد کرفس درشت و نیم کیلو نعناع و جعفری کافی است.

نعناع و جعفری را باید خرد کرد و کمی سرخ نمود و با کرفس داخل خورش ریخت . و به جای زعفران می شود کمی رب مصرف نمود .

در صورت مصرف نعناع و جعفری به زعفران یا رب گوجه فرنگی احتیاج نیست . فقط آبلیمو باید به خورش زد.

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.