طرز تهیه کته

مجله عالی ها

طرز تهیه کته

طرز تهیه کته ۹ اردیبهشت ۱۳۹۳

eshtetsh طرز تهیه کته

طرز تهیه کته

در این مطلب از پرتال علی ها طرز تهیه کته را آماده کرده ایم.

مواد لازم:

برنج ۱ کیلوگرم

روغن ۱۵۰ گرم

نمک به میزان کافی

طرز تهیه:

برای تهیه کته خوب باید از برنج درجه ۱ استفاده نمود.ابتدا برنج را پیمانه می کنیم , برنج را به دقت تمیز می نماییم و با آب نیم گرم به آهستگی و چندین دفعه به طوری که برنج خرد نشود می شوئیم تا آب برنج کاملا زلال شود.

سپس برای هر پیمانه برنجی که در ابتدا پیمانه زدیم، دو پیمانه آب در نظر می گیریم (بهتر است آب نیم گرم باشد) و روی برنج می ریزیم.

یک قاشق نمک داخل آب ریخته و هم می زنیم تا نمک حل شود. آب برنج را می چشیم ، باید نه زیاد شور باشد و نه زیاد بی نمک ،بعد روغن را داخل آب برنج می ریزیم و برنج را روی شعله یا کف فر قرار می دهیم.درب قابلمه یا ظرف برنج را کمی باز می گذاریم تا آب برنج به راحتی تبخیر شود و بعد از تمام شدن آب برنج درب ظرف را بسته و می گذاریم دم بکشد و ته دیگ ببندد.

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.