طرز تهیه لوبیا پلو

مجله عالی ها

طرز تهیه لوبیا پلو

طرز تهیه لوبیا پلو ۹ اردیبهشت ۱۳۹۳

lubiapolo طرز تهیه لوبیا پلو

طرز تهیه لوبیا پلو

در این مطلب از پرتال علی ها طرز لوبیا پلو را آماده کرده ایم. لوبیا پلو یکی از غذاهای محبوب و بسیار خوشمزه ایرانی است..

مواد لازم:

روغن ۲۰۰گرم

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به مقدار کافی

زعفران ساییده یک قاشق چایخوری

برنج ۱ کیلو گرم

گوشت مغز ران بدون استخوان ۷۵۰ گرم

لوبیای سبز ۷۵۰ گرم

پیاز سرخ کرده ۲تا ۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

برنج را خیس می کنیم و گوشت را قیمه ای خرد می نمائیم پیاز را خلال نموده با سه چار قاشق روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود گوشت را می شوئیم و داخل پیاز سرخ کرده می ریزیم و می گذاریم ابگوشت کشیده شود.

نخ های دو طرف لوبیا را می گیریم و لوبیا را خرد می کنیم و گوشت که نیم پز شد لوبیا را داخل گوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت و لوبیا پخته شوند در اواخر طبخ رب گوجه فرنگی و زعفران به همراه یک استکان آب را اضافه می نمائیم سپس برنج را ابکش می کنیم و سه چهار قاشق روغن ابکرده و نصف لیوان اب ته دیگ می ریزیم و یک سوم برنج را ته دیگ ریخته نصف از مایه لوبیا و گوشت با کفگیر  روی برنج می ریزیم ،نصف از بقیه برنج را می ریزیم و بقیه مواد را می ریزیم و با بقیه برنج روی لوبیا پلو را میپوشانیم.

قابلمه را روی شعله گاز میگذاریم و در آنرا می بندیم و برای یک ساعت دم می گذاریم اگر از فر برای طبخ لوبیا پلو استفاده می نمایید یک ساعت با حرارت ۳۵۰ درجه کافیست.هنگام سرو به آرامی مواد لابه لای برنج را بطوریکه دانه های برنج خرد نشود مخلوط نموده و در دیس می کشیم.

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.