طرز تهیه قلیه ماهی

مجله عالی ها

طرز تهیه قلیه ماهی

طرز تهیه قلیه ماهی ۹ اردیبهشت ۱۳۹۳

Ghalyemahi طرز تهیه قلیه ماهی

طرز تهیه قلیه ماهی

مواد لازم:

تمبر هندی – ۲۰۰ گرم

زردچوبه – ۲ قاشق مرباخوری

فلفل قرمز کوبیده شده به مقدار کم (به نسبتی که میل داریم غذا تند باشد)

 سیر- ۱ بوته

 روغن – ۲۰۰ گرم

ماهی – ۲ کیلوگرم (از نوع ماهیهای شیر،سنگسر،هامور یا شوریده)

 پیاز متوسط – ۳ تا ۴ عدد

گشنیز-۱ کیلوگرم

شنبلیله – ۲۵۰ گرم

طرز تهیه:

سبزی را پس از تمیز کردن شسته، در آبکش می ریزیم تا آب آن برود؛ بعد آنرا ریز خرد می کنیم. پیاز را خرد کرده با روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. سیر را می کوبیم و در پیاز می ریزیم. سبزی را نیز به آن اضافه کرده، می گذاریم آب آن تبخیر و کمی سرخ شود. ماهی را تکه کرده با ۱ استکان آب و کمی نمک می گذاریم در حرارت ملایم بپزد. پوست آن را می گیریم و به قطعات درشت خرد کرده در سبزی می ریزیم.

تمبر هندی را در ۲/۱ لیوان آب جوش خیس می کنیم و در پارچه نازکی ریخته،شیره آن را می گیریم و آن را به سبزی و ماهی اضافه می کنیم؛ زردچوبه و کمی نمک به آن زده مخلوط می نماییم. تمام مواد را همراه با یکدیگر، کمی سرخ می کنیم؛۲ تا ۳ لیوان آب در آن می ریزیم و در حرارت ملایم قرار می دهیم تا خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد. در اواخر طبخ ترشی و نمک آن را اندازه می کنیم.

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.