طرز تهیه پیتزا شیکاگو

مجله عالی ها

طرز تهیه پیتزا شیکاگو

طرز تهیه پیتزا شیکاگو ۹ اردیبهشت ۱۳۹۳

pitzashikago طرز تهیه پیتزا شیکاگو

طرز تهیه پیتزا شیکاگو

تفاوت پیتزا شیکاگو با سایر پیتزاها در شکل فیزیکی آن می باشد. نام درست تر این پیتزا پیتزا به سبک شیکاگو می باشد.علت این نامگذاری بر روی این نوع پیتزا استفاده از ظرف عمیق و پنیر بیشتر در شیکاگو است.

مواد لازم:

سوسیس ایتالیایی یا کوکتل کباب شده و خرد شده ۱۵۰ گرم

فلفل دلمه خرد شده ۱ عدد

روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری

پودر ریحان یا پونه یا آویشن به مقدار دلخواه

سس کچاپ به مقدار لازم

خمیر پیتزا ۴۰۰ گرم

گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده ۲ عدد

پنیر موتزارلا  ۲۵۰ گرم

پنیر پیتزای رنده شده ۱۵۰ گرم

پنیر پارمسان ۳ قاشق غذا خوری

سیر له شده دو حبه

طرز تهیه:

ابتدا خمیر پیتزا را با وردنه نازک نمایید.ظرف چدنی یا قالب مخصوص پیتزا که حداقل ۸ سانتیمتر لبه دارد را برداشته و سطح داخلی آن را به طوری که تمام لبه های ظرف پوشش داده شوند با خمیر پیتزا بپوشانید و اضافه خمیر را از لبه ظرف ببرید.

سطح داخل خمیر را با ۲ تا ۳ قاشق سس کچاپ بپوشانید.سپس ۱۰۰ گرم پنیر موتزارلا کف قالب بریزید.سوسیس و گوجه فرنگی را در یک لایه بریزید .روی سوسیس و گوجه فرنگی را با ۱۵۰ گرم پنیر موتزارلا پوشش دید.

فلفل دلمه ای خرد شده،سیر له شده را روی پنیر موتزرالا ریخته و کل سطح پیتزا را با پنیر پیتزای رنده شده بپوشانید.

روی سطح پنیر پیتزا را کاملا با سس کچاپ بپوشانید و نمک و فلفل و آویشن را بر روی سطح سس بپاشید و در آخر ۳ قاشق پنیر پارمسان رنده شده را روی سطح سس بریزید.

پیتزا را در فر با حرارت ۱۸۰ در جه سانتیگراد قرار دهید و هنگامی که خمیر آن طلایی رنگ شد از داخل فر پیتزا را خارج نمایید(تقریبا ۳۰ دقیقه).بعد از خارج کردن پیتزا شیکاگو از فر آن را برش زده و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید و سرو نمایید.

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.