طرز تهیه ساندویچ پفی ژامبون

مجله عالی ها

طرز تهیه ساندویچ پفی ژامبون

طرز تهیه ساندویچ پفی ژامبون ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۳

images1 طرز تهیه ساندویچ پفی ژامبون

طرز تهیه ساندویچ پفی ژامبون

مواد لازم:

خمیر میل فوی ۵۰۰ گرم
ژامبون گوشت و پنیر گودا یا تست چیز هر کدام پنج ورق
تخم‌مرغ و زرده تخم مرغ هر کدام یک عدد

طرز تهیه:

فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم . روی سطح آرد پاشی شده خمیر را با وردنه به قطر نیم سانتی‌متر به ابعاد ۶۰×۳۰ باز می‌کنیم. از خمیر هشت مربع ۱۵ سانتی‌متری جدا می‌کنیم. در کاسه‌ای تخم‌مرغ را با چنگال زده با برس روی سطح خمیر می‌‌مالیم، دقت می‌کنیم که برس به قطر خمیر مالیده نشود و فقط سطح روی خمیر به تخم‌مرغ آغشته شود. حالا یک تکه ژامبون و یک تکه پنیر را روی خمیر قرار می‌دهیم یک زاویه مربع را روی زاویه مقابل قرار داده تا ساندویچ به صورت مثلث در آید. گوشه‌های خمیر را با کمی فشار پرس می‌نماییم تا لبه خمیر به هم بچسبد، ساندویچ‌ها را با فاصله در سینی فر می‌چینیم. روی آنها را با برس زرده تخم‌مرغ مالیده و سینی را داخل فر به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار می‌‌دهیم تا روی آنها طلایی شود.

منبع: groohashpazi.blogfa.com

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.