دلیل خیس کردن بادام قبل از خوردن چیست؟

مجله عالی ها

دلیل خیس کردن بادام قبل از خوردن چیست؟

دلیل خیس کردن بادام قبل از خوردن چیست؟ ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶

1814220350 دلیل خیس کردن بادام قبل از خوردن چیست؟

علت خیس کردن بادام قبل از خوردن چیست؟ 

خیس کردن بادام گذشته از اینکه آن را نوش جان کنیم می تواند کار خوبی باشد علت آن را در ادامه برای شما عزیزان شرح می دهیم. غذا های زیادی میباشند که باید با نحوه خوردن آنها آشنا شویم. اما برخی غذاها هم میباشند که نیاز چندانی به توجه و مراقبت ندارند و می توان انها را ساده و طبیعی میل کرد.

 

یکی از غذاهایی که نمی‌توانید ساده و طبیعی میل کنید بادام هست. همه ی وقت بادام را گذشته از خوردن خیس کنید و به دلیل داشته باشید که هرگز آن را بدون خیس کردن میل نکنید.

 

علت خیس کردن بادام چیست؟

 به گزارش عالی ها بادام خام دربردارنده مهار کننده های آنزیم هست. خیس کردن بادام با فعال کردن این مهار کننده های آنزیم پتانسیل تغذیه ای بادام را آزاد می کند. اضافه بر این خیس کردن بادام باعث هضم راحت تر آن می شود.

 

چگونه بادام را خیس کنیم؟

بادام ها را در ظرفی پر از آب بریزید. آب باید روی بادام ها را کاملا بپوشاند. و اجازه دهید به مدت ۸ الی ۱۲ ساعت در آب بماند. سپس آن را آبکشی کنید و ۱۲ ساعت دیگر داخل دستمال کاغذی قرار دهید. در آخر آن را در یخچال قرار دهید و به مدت یک هفته بهره گیری کنید.گرچه خوردن بادام به صورت خام و خیس نخورده هم مفید هست. خیس کردن آن فقط پتانسیل های تغذیه ای آن را اکثر می کند.

 

 

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.