طرز تهیه شیرینی نان خامه ای خوشمزه و عالی

مجله عالی ها

طرز تهیه شیرینی نان خامه ای خوشمزه و عالی

طرز تهیه شیرینی نان خامه ای خوشمزه و عالی ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶

1898297085 طرز تهیه شیرینی نان خامه ای خوشمزه و عالی

طرز تهیه شیرینی نان خامه ای خوشمزه و عالی 

برای شما طرز تهیه نان خامه ای را داریم که بسیار خوشمزه هست و بین مردم طرفداران بسیاری دارد،نان خامه ای به شیرینی نارنجکی نیز معروف هست.در این جا روش پخت نان خامه ای که طرفداران بسیاری در دنیا دارد را برایتان گزینه کرده ایم که امیدواریم مورد توجهتان قرار بگیرد.

 

مواد لازم:

برای خمیر:

½ پیمانه کره
⅔ پیمانه آب
نوک انگشت نمک
¾ پیمانه آرد
۳ عدد تخم مرغ

 

برای خامه کاستارد:

۱ پیمانه شیر
¼ پیمانه شکر
۲ عدد زرده تخم مرغ
۱٫۵ قاشق غذاخوری آرد
۱ پیمانه خامه غلیظ
۲ قاشق غذاخوری پودر قند
شکلات آب شده برای تزئین

 

طرز تهیه:
۱- فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

 

۲- در یک قابلمه متوسط، کره، آب و نمک را روی حرارت ملایم آب کنید و هم بزنید تا قل قل کند.

 

۳- پس از جوشیدن مواد، حرارت را کم کرده و آرد را اضافه کنید. با بهره گیری از قاشق چوبی انها را هم بزنید تا یکدست شوند.

 

۴- به هم زدن ادامه دهید «حدود دو دقیقه» تا خمیر به شکل یک گلوله در بیاید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و ۵ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

 

۵-تخم مرغ ها را به خمیر سرد شده بیفزایید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. دقت داشته باشید که تخم مرغ به راحتی در خمیر حل نمیشود و باید آن را زیاد هم بزنید.

 

۶-خمیر را درون قیف قنادی بریزید. کف سینی فر یک لایه ورقه روغنی قرار دهید. خمیر را با فاصله های سه سانتی متری از هم درون سینی قرار دهید. با بهره گیری از انگشتان خیس، سطح خمیر را تخت کنید.

 

۷- آنها را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

 

۸-سپس، بدون این که در فر را باز کنید، دمای فر را به ۱۸۰ کاهش داده و ۱۵ دقیقه دیگر انها را بپزید.

 

۹-فر را خاموش کنید و نان خامه ای را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر نگه دارید.

 

۱۰-سپس نان ها را از فر خارج کرده، با بهره گیری از چاقوی تیز، در انتهای هر کدام از انها یک ضربدر بزنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

 

۱۱-در این فاصله، خامه را درست کنید؛ در یک کاسه مخصوص مایکروفر، زرده های تخم مرغ، شکر، آرد و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید. روی آنها را با پلاستیک بپوشانید.

 

۱۲- کاستارد را به مدت ۴ دقیقه در مایکروفر بپزید. لازم هست هر یک دقیقه یکبار، آن را هم زده و دوباره به مایکروفر برگردانید.

 

۱۳- روی کاستارد را با پلاستیک پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید.

 

۱۴-در یک کاسه متوسط، خامه را هم بزنید تا پف کند. خامه و کاستارد را با یکدیگر مخلوط کنید. انها را درون قیف قنادی بریزید.

 

۱۵-خامه را از انتهای نان ها درون آن بریزید و شکم نان ها را پر کنید.

 

۱۶- در آخر، بخش روئی نان های خامه ای را درون شکلات آب شده بزنید و پس از سفت شدن شکلات، انها را سرو کنید.

 

 

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

۱ دیدگاه ارسال شده
  • نان انلاین گفت:

    بسیار عالی بود
    ممنون
    🙂

  • به نکات زیر توجه کنید

    • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
    • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.