طرز تهیه بیف بروکلی

مجله عالی ها

طرز تهیه بیف بروکلی

طرز تهیه بیف بروکلی ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳

bifbrokli طرز تهیه بیف بروکلی

طرز تهیه بیف بروکلی

مواد لازم:

فیله گوساله – ۱۰۰ گرم
کلم بروکلی – ۵۰ گرم
روغن – ۳۰ گرم
پیاز کوچک – یک عدد
سیر – دو حبه
سس سویا – به میزان لازم
خمیر پیتزا – یک بسته
پنیر گودا – ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا روغن را در داخل ماهیتابه داغ کرده و پیاز و سیر را تفت دهید تا طلایی شود. فیله گوساله را که ورقه‌ای خرد شده است داخل آن ریخته و تفت می‌دهیم، بعد از کمی تفت دادن کلم بروکلی را به آن اضافه و سپس به مقدار لازم سس سویا به آن اضافه می‌کنیم و آنها را با هم تفت می‌دهیم.

بعد از سرخ شدن، همه مواد را روی خمیر پیتزا ریخته و پهن می‌کنیم و روی آن پنیر گودای رنده شده می‌ریزیم و داخل فر که با درجه حرارت ۲۲۰ سانتی‌گراد گرم شده است، به مدت ۳۰ دقیقه می‌پزیم.

منبع: groohashpazi.blogfa.com

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.