برای رهایی از آلرژی فصلی دلستر بنوشید

مجله عالی ها

برای رهایی از آلرژی فصلی دلستر بنوشید

برای رهایی از آلرژی فصلی دلستر بنوشید ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶

1885823556 برای رهایی از آلرژی فصلی دلستر بنوشید

برای رهایی از آلرژی فصلی دلستر بنوشید 

برای درمان آلرژی فصلی در بهار و تابستان می توانید از مواد خوراکی نیز بهره گیری کنید،دلستر میتواند برای درمان آلرژی موثر باشد. به گفته یک متخصص طب سنتی، افرادی که با شروع بهار و گرده ‌افشانی بعضی درختان و گیاهان دچار حساسیت‌های فصلی می شوند می توانند با اصلاح رژیم خوراکی و مصرف نوشیدنی هایی همچون ماءالشعیر و بعضی عرقیات بهاره از بروز یا تشدید علایم حساسیت های بهاری پیشگیری کنند.

 

مقابله با آلرژی فصلیماءالشعیر

به نقل از سلامت آنلاین، پزشک ناصر رضایی پور افزود: افراد برای پیشگیری از ابتلا به حساسیت های بهاری می توانند به ‌مدت ۳ روز از ماءالشعیر طبی که به ‌صورت سنتی و بدون بهره گیری از موادشیمیایی و نگهدارنده آماده میشود و پس از آن تا چند روز از سبزی‌های پخته‌شده و بدون ادویه به جای وعده خوراکی بهره گیری کنند.

 

به گفته وی نوشیدن عرقیات گیاهی به‌ ویژه عرق گیاهان بهاره چون شاهتره، کاسنی و خرفه در پیشگیری از ابتلا به حساسیت‌ها و آلرژی‌های فصلی پیشنهاد شده هست.این متخصص افزود: یکی دیگر از راه‌های پیشگیری از حساسیت فصلی و جوش‌ها و دمل‌های پوستی، رعایت رژیم‌های پاکسازی هست که به سبک‌شدن بدن و استراحت کبد و خروج مواد زائد و سموم کمک می کند.

 

به گفته پزشک رضایی پور مصرف کاهو سکنجبین، سمنو و آش‌های ساده کم‌گوشت با چاشنی ترش، خوردن سوپ جو و پلوگشنیز با جوجه برای تقویت سیستم ایمنی، بهره گیری از نوشیدنی‌های خنک مثل شربت ریواس، شربت عناب، شربت نارنج، لیمو و به، پرهیز از مصرف غذا های چرب و سرخ‌کردنی، کاهش مصرف خوراکی‌های تلخ،

 

تند و شور که مزاج گرم دارند مثل آجیل شور، گردو و دیگر مغزها و پرهیز از مصرف نوشیدنی‌های گرمی ‌بخش یا بسیار تری ‌بخش مثل شربت‌های بسیار شیرین و …، از جمله اقدامات تغذیه ای هست که می‌تواند با کمک به پاکسازی بدن از بروز آلرژی های این فصل بکاهد.

 

این متخصص با تاکید بر این که ماءالشعیر برترین نوشیدنی برای رفع حساسیت های بهاری هست به روش تهیه آن اشاره کرد و گفت: ۵۰گرم جوی پوست‌کنده را با چهار لیوان «یک لیتر» آب، آن قدر بجوشانید تا جوها کاملاً پخته و شکفته شوند و تا گذشته از سرد شدن، آن را صاف کنید و در جای خنک قرار دهید. این ماءالشعیر تا دو روز در یخچال قابل نگه داری هست.

 

 به گزارش عالی ها وی با اشاره به این که ماء الشعیر طبی نباید غلیظ و ژله‌ای شود اظهار کرد: کسانی که معده سرد و یا تر دارند، یا با نوشیدن ماءالشعیر دچار ضعف شدید یا سردرد می شوند، بهتر هست در هر لیوان آن، یک قاشق مرباخوری عسل حل کنند و سپس آن را بنوشند و پیشنهاد می‌شود در زمان مصرف، ماءالشعیر را مفید تکان دهید و سپس میل کنید.

 

این متخصص طب سنتی تصریح کرد: ماءالشعیر در بعضی افراد مستعد، مشکلات گوارشی ایجاد می کند و از این رو اگر با افزودن عسل هم دچار مشکلات گوارشی همچون نفخ شدید، می توانید در چند دقیقه آخر آماده‌شدن ماءالشعیر، کمی چوب دارچین به آن بیفزایید.

 

 

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.