طرز تهیه نان خرما و گردو دارچینی

مجله عالی ها

طرز تهیه نان خرما و گردو دارچینی

طرز تهیه نان خرما و گردو دارچینی ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳

fo884 طرز تهیه نان خرما و گردو دارچینی

طرز تهیه نان خرما و گردو دارچینی

مواد لازم:

نصف پیمانه گردوی تفت داده و خرد شده 
۲۲۵ گرم خرمای بدون هسته و خرد شده 
کمتر از یک قاشق چای خوری جوش شیرین 
یک پیمانه آب جوش 
۲ پیمانه آرد کیک 
نصف پیمانه شکر 
یک و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر 
یک چهارم قاشق چای خوری نمک 
نصف قاشق چای خوری پودر دارچین 
۱۱۵ گرم کره 
یک عدد تخم مرغ 
یک قاشق چای خوری اسانس وانیل

طرز تهیه:

فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم و ظرفی به ابعاد ۸۱۳۲۳ سانتی متر را کمی چرب کنید و کنار بگذارید. خرمای خرد شده، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و سپس یک لیوان آب جوش به آن بیفزایید و کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد. آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک و دارچین را با هم مخلوط و کره را به آن اضافه کنید. این ماده را یا با دست و یا با هم زن مخلوط کنید و سپس گردو را به آن بیفزایید. در ظرف جداگانه ای تخم مرغ و وانیل را با هم بزنید. مخلوط آرد و تخم مرغ را به خرمای خنک شده اضافه کنید و به ظرف آماده شده بریزید و به مدت ۵۵ تا ۶۵ دقیقه در فر قرار دهید تا نان پخته شود.

منبع: groohashpazi.blogfa.com

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.