نکات نگهداری تخم مرغ در محیط بیرون از یخچال

مجله عالی ها

نکات نگهداری تخم مرغ در محیط بیرون از یخچال

نکات نگهداری تخم مرغ در محیط بیرون از یخچال ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶

1806984453 نکات نگهداری تخم مرغ در محیط بیرون از یخچال

نکات نگهداری تخم مرغ در محیط بیرون از یخچال 

به شما راهکارهایی معرفی میکنیم درمورد نگه داری از ماده خوراکی پرکاربرد یعنی تخم مرغ که هر شخصی لازم هست انها را بداند. تخم مرغ یکی از مواد خوراکی پر مصرف در نقاط گوناگون دنیا محسوب می‌شود. حال این سوال مطرح می‌شود که تا چند ساعت می‌توانیم تخم مرغ را بیرون از یخچال نگه داری کنیم.

 

تغییر دما میتواند رشد باکتریها را تسهیل کند و تخم مرغ ها به طور ویژه مستعد آلودگی با یک باکتری بدنام به نام سالمونلا میباشند. تخم مرغ یکی از مواد خوراکی پر مصرف در نقاط گوناگون دنیا محسوب میشود. اگر تخم مرغ ها هرگز در یخچال قرار نگرفته باشند می‌توانید آنها را در مکانی خنک برای حدود یک هفته نگه داری کنید. اما زمانی که تخم مرغ ها را در یخچال قرار می‌دهید دیگر نمیتوانید آنها را بیرون از یخچال ذخیره کنید.

 

اگر با چگونگی نگه داری درست تخم مرغ آشنا باشید، تخم مرغ هایی که در یخچال قرار میگیرند را می‌توان چهار تا پنج هفته پس از تاریخ درج شده روی بسته بندی نیز نگه داری کرد. اما تخم مرغ هایی که در یخچال نگه داری شده اند تا چه مدت خارج از یخچال دوام می آورند؟

 

پیش از آن که تدریجی نگران شوید، شما میتوانید تخم مرغ ها را به مدت دو ساعت در دمای اتاق یا یک ساعت در مای ۹۰ درجه فارنهایت «۳۲٫۲ درجه سانتیگراد» یا گرم‌تر نگه داری کنید. پس از دو ساعت بهتر هست که تخم مرغ ها را دور بریزید و از تخم مرغ های اخیر بهره گیری کنید، به جای اینکه شانس خود را درمورد سالم بودن آنها امتحان کنید.

 

چرا؟ زیرا تغییر دما می‌تواند رشد باکتریها را تسهیل کند و تخم مرغ ها به طور ویژه مستعد آلودگی با یک باکتری بدنام به نام سالمونلا میباشند.نشانه های سالمونلا به هیچ وجه خوشایند نیستند و از ۱۲ ساعت تا ۷۲ ساعت پس از عفونت پدیدار میگیرند که از آن جمله می‌توان به اسهال، تب، گرفتگی عضلات شکم، و استفراغ اشاره کرد. در بعضی افراد اسهال ممکن هست چنان شدید باشد که کار به بستری شدن در بیمارستان بکشد.

 

 به گزارش پارس ناز بنابر برآورد سازمان غذا و داروی ایالات امریکا، هرساله حدود ۷۹ هزار مورد مریضی و ۳۰ مورد مرگ به واسطه تخم مرغ های آلوده به سالمونلا وجود دارند. در نتیجه، اگر تخم مرغ هایی که پیش‌تر در یخچال بوده اند به مدت یک شب روی پیشخوان آشپزخانه باقی مانده اند، ارزش بهره گیری و به خطر انداختن سلامت را ندارند.

 

خوشبختانه رسیدگی و پخت تخم مرغ به روش درست بسیار آسان هست. اطمینان حاصل کنید تخم مرغ ها در دمای کمتر از ۴۰ درجه فارنهایت «۴٫۴ درجه سانتیگراد» در یخچال نگه داری می‌شوند، هر گونه تخم مرغ دارای ترک را دور بریزید و دست ها و ظروفی که با تخم مرغ های خام در تماس بوده اند را مفید بشویید.
 

 

برچسب ها :

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8409 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.