طرز تهیه مسقطی با شیره

مجله عالی ها

طرز تهیه مسقطی با شیره

طرز تهیه مسقطی با شیره ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳

1111thumbnail aspx طرز تهیه مسقطی با شیره

طرز تهیه مسقطـی با شیره

مواد لازم:

آب به میزان لازم

مغز هل به میزان لازم

شیره به میزان لازم

نشاسته ۴۰۰ گرم

گلاب ۲۵۰ گرم

شکر ۵/۱ کیلو

طرز تهیه:

ابتدا نشاسته را با آب و گلاب مخلوط کنید، سپس شکر را در آن ریخته و هم می‌زنید تا کاملا مخلوط شود، آن‌گاه مایع را در قابلمه ریخته و روی شعله کم قرار می‌دهیم و آن قدر هم می‌زنید تا خوب خودش را بگیرد. این کار را تا زمانی ادامه دهید تا دوباره شکل پنیر تازه به خود بگیرد. حالا اگر مایع، کم شیرین بود، کمی شیره به آن اضافه می‌کنیم و دوباره می‌جوشانیم. سپس مغز هل را روی آن پاشیده و در سینی می‌ریزیم و پهن می‌کنیم، پس از آنکه کمی سرد شد، آن را به هر شکل و نوعی که خواستیم تزئین می‌کنیم.

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.