طرز تهیه پیتزا استوایی

مجله عالی ها

طرز تهیه پیتزا استوایی

طرز تهیه پیتزا استوایی ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳

pitza ostovaee طرز تهیه پیتزا استوایی

طرز تهیه پیتزا استوایی

مواد لازم برای تهیه خمیر:

 مایه خمیر خشک فعال ۱ قاشق چایخوری

آب گرم ۳۸ درجه۴/۳ فنجان

روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری

آرد سفید ۳۵۰ گرم

شکر ۱ تا ۲ قاشق چایخوری سرخالی

نمک ۱ قاشق چایخوری سرخالی

مواد لازم برای تهیه پیتزا:

 خمیر پیتزا ساده یک عدد

خرما پوست گرفته هسته جدا از وسط نصف شده ۲۵۰ گرم

آناناس به قطعات کوچک خرد شده

کیوی ۲ عدد به قطعات کوچک خرد شده

پنیر خامه ای ۱۲۵ گرم

طرز تهیه:

آرد داخل کاسه ریخته ( البته الک شده ، از الک ریز رد شده ) سپس مایه خمیر خشک را به آن اضافه کرده ( بصورت خشک ) و خوب مخلوط می کنیم ۴/۳ فنجان آب را با شکر ذکر شده کاملا ترکیب کرده و شکر را در آب حل می کنیم سپس به آرد اضافه کرده و رطوبت و آب را کم کم به آرد با ورز دادن اضافه می کنیم همراه با نمک روغن زیتون و ۱۰ دقیقه دیگر هم این کار را ادامه داده سپس در یک ظرف دربسته به مدت ۳۰ دقیقه در حرارت آشپزخانه استراحت داده سپس چانه کرده روی تخته کار با وردنه تسطیح کرده و داخل یک بشقاب تفلون چرب شده استراحت ثانویه را داده پس از تخمیر دوم گاز فر با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا درجه ۶ گاز به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط می پزیم . سپس بیرون آورده تا ترد شود . 
خرما راپو ست گرفته هسته جدا کرده نصف می کنیم مقداری را نگه داشته و مقداری دیگری را هم به قطعات کوچک خرد کرده و با پنیر خامه ای ترکیب کرده تا یک ترکیب یک دست بدست آید . آناناس را به قطعات کوچک خرد کرده و کیوی را پوست گرفته اسلایس می کنیم سپس روی خمیر پیتزا با یک قاشق غذاخوری ترکیب خرما و پنیر را یکنواخت پخش می کنیم سپس به ترتیب و پله پله اول آناناس پس کیوی را و بعد از آن دوباره آناناس ( این کار را تا آخر ادامه می دهیم ) . و در آخر خرما پوست گرفته را روی کار می چینیم .

منبع: groohashpazi.blogfa.com

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.