فوت و فن آشپزی برای تهیه شله زرد خوشمزه

مجله عالی ها

فوت و فن آشپزی برای تهیه شله زرد خوشمزه

فوت و فن آشپزی برای تهیه شله زرد خوشمزه ۲۲ خرداد ۱۳۹۶

1346309320 فوت و فن آشپزی برای تهیه شله زرد خوشمزه

فوت و فن آشپزی برای تهیه شله زرد خوشمزه 

پختن یک شله زرد خوشمزه و بی نظیر می‌تواند برترین حس را در ماه رمضان و پای سفره افطار به روزه داران دهد. ما نکاتی درمورد پخت شله زرد داریم. در این مقاله فوت و فن های پخت یک شله زرد بی نظیر که مناسب این روزهای رمضان هست را به شما آموزش داده ایم.

 

۱٫ زعفران را هیچ وقت مستقیما به شله زرد اضافه نکنید. مقدار مورد نظر را در آب جوش حل کنید و سپس اضافه کنید.

 

۲٫ توجه کنید حتما باید محلول زعفران را گذشته از اضافه کردن شکر به برنج اضافه کنید. برخی شله زردها دانه های برنج سفیدی دارند زیرا ابتدا شکر و بعد زعفران اضافه شده هست و این باعث می‌شود دانه های برنج به طور یکنواخت رنگ نگیرند.

 

۳٫ دانه های برنج هرچه ریزتر باشد بهتر هست. حتی میتوانید برنج خیس خورده را گذشته از پخت بین دو کف دست خرد کنید.

 

۴٫ برای قوام شله زرد و آب نینداختن آن می‌توانید پس از ریختن تمام مواد زیر آن شعله اکران کن بگذارید و به مدت نیم ساعت بماند تا آب آن کشیده شود.

 

۵٫ برای این که پودر هل رنگ شله زرد را تغییر ندهد بهتر هست پودر هل را روی دستمال بریزید و گره بزنید و داخل لیوان بگذارید و آب جوش بریزید. بعد از دو ساعت آن را خارج کنید و فشار دهید و بگذارید تا ته نشین شود. زمان اضافه کردن هل فقط آب روی هل ته نشین شده را بیفزایید.

 

روش دیگر هم این هست که مقدار لازم پودر هل را در ظرفی بریزید و پوسته آن را بشکافید و رویش آب بریزید و در ظرف را ببندید. بعد ظرف را روی حرارت قرار دهید «به روش بن ماری» نیم ساعت زمان دهید تا اسانس هل خارج شود. زمان اضافه کردن هل آن را از آب خارج کنید و فقط آب را به شله زرد یا فرنی بیفزایید.

 

۶٫ بادام شله زرد را می‌توانید گذشته از افزودن در گلاب خیس کنید و زمان اضافه کردن به شله زرد آن را داخل قابلمه بریزید. اینکار باعث نرم شدن خلال بادام میشود.

 

۷٫ نکته مهم در مورد اضافه کردن شکر به شله زرد این هست که توجه کنید وقتی شکر را اضافه کنید که برنج به میزان دلخواه شما پخته شده باشد. زیرا پس از اضافه کردن شکر شله زرد کمی لعاب می اندازد اما به هیچ عنوان برنج اکثر از این نمی پزد.

 

۸٫ برای ته نگرفتن شله زرد باید پس از افزودن شکر آن را مرتب هم بزنید.

 

۹٫ برای قوام شله زرد باید برنج به حالتی غلیظ تر از آن چه که میخواهید برسد و سپس شکر را اضافه کنید، زیرا پس از افزودن شکر شله زرد کمی شل تر از حالتی که برنج داشت می‌شود.

 

 

برچسب ها :

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8397 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.