طرز تهیه خورش برگه زردآلو

مجله عالی ها

طرز تهیه خورش برگه زردآلو

طرز تهیه خورش برگه زردآلو ۱۴ خرداد ۱۳۹۳

download1 طرز تهیه خورش برگه زردآلو

طرز تهیه خورش برگه زردآلو

مواد لازم:

گوشت پخته خورشتی ۲۵۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آب ۳ لیوان
زعفران به مقدار دلخواه
برگه زردآلو دو پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
پیازداغ ۷ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

برگه‌های زردآلو را ۱ ساعت  خیس کرده، سپس آبکش نموده و با کره و پیازداغ تفت می‌دهیم. نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و سه لیوان آب به همراه گوشت را اضافه نموده و با حرارت ملایم می‌پزیم تا جا بیافتد و با پلو سرو می نماییم.

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.