آموزش حلوا زرده همدانی مخصوص سفره افطار

مجله عالی ها

آموزش حلوا زرده همدانی مخصوص سفره افطار

آموزش حلوا زرده همدانی مخصوص سفره افطار ۲۸ خرداد ۱۳۹۶

393137760 آموزش حلوا زرده همدانی مخصوص سفره افطار

آموزش حلوا زرده همدانی مخصوص سفره افطار 

حلوا زرده یکی از غذا های ویژه مردم همدان هست که سر سفره افطار می‌تواند برترین انتخاب برای روزه داران باشد، بیایید با هم آن را درست کنیم. حلوا زرده مخصوص همدان هست و به علت اینکه با زرده تخم مرغ درست می شود یک حلوا مقوی برای افطار ماه رمضان هست.

 

حلوا زرده را همدانی ها به‌ عنوان دسر و سوغات درست میکنند ‌و به‌ علت اینکه با زرده تخم‌ مرغ تهیه میشود به آن حلوا زرده گفته می شود. حلوا زرده از نظر شکل ظاهری شبیه به فرنی ولی کمی سفت تر از فرنی هست و به رنگ زرد مایل به نارنجی هست. سر سفره افطار یک همدانی حتما میتوانید یک ظرف حلوا زرده بیابید.

 

مواد لازم برای تهیه حلوا زرده برای ۴ نفر:

زرده تخم مرغ  ۱۰ عدد
 شکر آسیاب شده  نصف لیوان
 گلاب  یک چهارم لیوان
 کره آب شده  ۳ قاشق غذاخوری
زعفران آب شده ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه حلوا زرده همدانی:
زرده تخم مرغ ها را با هم مفید مخلوط کنید و تدریجی شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به رنگ کرم دربیاید و کمی هم پف کند. کره را در تابه روی حرارت بگذارید. زرده ها را به کره اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید.

 

بعد از سفت شدن مواد، گلاب و زعفران آب شده را با هم مخلوط کرده و به مخلوط تان اضافه کنید و هم بزنید و بعد از ۱۰ دقیقه که روی حرارت کم جوشید آن را بردارید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

 

با خلال پسته، بادام و دارچین میتوانید حلوا زرده را تزئین کنید.

881030733 آموزش حلوا زرده همدانی مخصوص سفره افطار

 

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8397 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.