طرز تهیه کیک کالباس

مجله عالی ها

طرز تهیه کیک کالباس

طرز تهیه کیک کالباس ۱۵ خرداد ۱۳۹۳

kakekalbas طرز تهیه کیک کالباس

طرز تهیه کیک کالباس

مواد لازم:

کره یا مارگارین ۲۵۰ گرم
روغن‌زیتون ۵۰ گرم
بیکینگ‌پودر یک قاشق مرباخوری
زرده تخم‌مرغ یک عدد
آردسفید یک کیلوگرم
تخم‌مرغ ۱۲ عدد
کالباس ۲۵۰ گرم
نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

آرد، بیکینگ‌پودر و مقداری نمک را با هم مخلوط کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را خوب بزنید، کره نرم شده و روغن‌زیتون را کم‌کم به آن بیفزایید. اگر خمیر سفت شد کمی روغن به آن اضافه کنید، آن‌گاه با دست ورز دهید و در پلاستیکی بگذارید و به مدت دو ساعت در جای گرم قرار دهید. کف ظرف مخصوص فر را کمی چرب کرده و خمیر را به صورت لایه‌ای نازک کف ظرف بگذارید در این لحظه کالباس خردشده و تفت داده شده را روی خمیر بگذارید و سطح آن را با لایه خمیر بپوشانید و زرده تخم‌مرغ زده شده را با قلم‌مو روی سطح خمیر بمالید و در فر از قبل گرم‌شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت یک‌ساعت قرار دهید. این غذا شبیه به کیک است ولی شیرین نمی‌باشد.

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.