طرز تهیه ژیگو با سس ترخان

مجله عالی ها

طرز تهیه ژیگو با سس ترخان

طرز تهیه ژیگو با سس ترخان ۱۸ خرداد ۱۳۹۳

Gigotbasostarkhan طرز تهیه ژیگو با سس ترخان

طرز تهیه ژیگو با سس ترخان

مواد لازم:

سیر ۱ – یک بوته
روغن یا کره – ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار کم
گوشت مغز ران گوساله – یک تکه بدون استخوان ۲ تا ۵/۲ کیلو
سبزی معطر (نعناع – ترخان – جعفری ) – ۱ دسته

طرز تهیه:

چند حبه سیر را در سطح گوشت فرو می کنیم و با نخ ژیگو را محکم می پیچیم و دقت می کنیم که کمی فرم کشیده شده و دراز پیدا کند و آنرا طبخ و آماده می کنیم بعد ژیگو را می گذاریم سرد شود و نخ آن را باز می کنیم و با کارد تیز ژیگو را نازک بصورت ورقه می بریم سس ژیگو را صاف می کنیم و می گذاریم داغ شود یکی دو قاشق سوپخوری ترخان خرد شده داخل سس می ریزیم و از روی آتش بر می داریم صد گرم خامه با این سس مخلوط می کنیم . قطعات گوشت را منظم در دیس می چینیم بطوریکه حالت اولیه خود را دوباره بدست آورد و کمی از سس را روی آن می دهیم و اطراف آنرا با پوره سیب زمینی و لوبیای سبز پخته شده و گوجه فرنگی و جعفری یا بولاغ اوتی تزئین می کنیم .

منبع: groohashpazi.blogfa.com

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.