چند نکته برای طبخ ژیگو

مجله عالی ها

چند نکته برای طبخ ژیگو

چند نکته برای طبخ ژیگو ۱۸ خرداد ۱۳۹۳

GiGOT چند نکته برای طبخ ژیگو

چند نکته برای طبخ ژیگو

ژیگو GiGOT یک غذای گوشتی است .ژیگو را با نمک، سبزی معطر و سیر طبخ می‌کنند.

برای طبخ ژیگو مصرف سیر حتما لازم است فقط می توان مقدار آن را مطابق میل کم یا زیاد نمود ، بدون سیر ژیگو خوش طعم نخواهد شد.

گوشت ژیگو باید نرم و از ران گوساله یا گوسفند جوان باشد.

آبی که برا طبخ ژیگو مصرف می شود باید به دفعات ریخته شود ، تا آب دفعه قبل کاملا تمام نشده باشد، آب بعدی را نمی ریزیم در اینصورت ژیگو در ضمن پختن کاملا سرخ و طلایی و سس خوشرنگ تر می شود.

روغنی که ژیگو را در آن سرخ می کنیم بهتر است کره آب کرده و یا روغن زیتون بدون بو باشد.

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.