طرز تهیه ريسوتو با فيله گوساله

مجله عالی ها

طرز تهیه ريسوتو با فيله گوساله

طرز تهیه ریسوتو با فیله گوساله ۶ تیر ۱۳۹۳

risotobafilegosale طرز تهیه ريسوتو با فيله گوساله

طرز تهیه ریسوتو با فیله گوساله

مواد لازم:

جعفری ۵۰ گرم
روغن زیتون، نمک و فلفل به میزان لازم
سس سویا دو قاشق غذاخوری
ریسوتو یک پیمانه
فیله گوساله ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی متوسط دو عدد
فلفل سیاه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

برای دو نفر

ریسوتو را پخته سپس فیله گوساله را با کمی سس سویا، فلفل سیاه، پیاز و روغن زیتون طعم دار کرده داخل تابه با کمی روغن روی حرارت ملایم تفت دهید سپس گوجه فرنگی نگینی شده را داخل تابه کمی حرارت داده، نمک و فلفل زده و برگ جعفری را اضافه کنید. مطابق عکس ابتدا برنج و سپس سس آماده شده را روی برنج ریخته با برگ جعفری تزئین و سرو نمایید.

منبع: groohashpazi

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.