آموزش تهیه فرنی پرتقالی دسر ماه رمضان

مجله عالی ها

آموزش تهیه فرنی پرتقالی دسر ماه رمضان

آموزش تهیه فرنی پرتقالی دسر ماه رمضان ۲۶ تیر ۱۳۹۳

fo2470 آموزش تهیه فرنی پرتقالی دسر ماه رمضان

آموزش تهیه فرنی پرتقالی دسر ماه رمضان

مواد لازم:

وانیل: کمی
کره: ۲۵ گرم
شکر: ۴ قاشق سوپخوری
آب پرتقال: (با تکه های پرتقال) نصف پیمانه
شیر: ۱ لیوان
آرد برنج: ۲ قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ: ۱ عدد

طرز تهیه:

همه مواد را به غیر از آب پرتقال با هم مخلط کنید تا به غیر از کره همه با هم یکی شوند بعد روی حرارت میگذاریم و مداوم هم میزنیم تا مواد سفت شود بعد از روی حرارت بر می داریم و آب پرتقال را اضافه می کنیم و هم میزنیم .

در ظرف مورد نظرتان بریزید و با دارچین و پودر نارگیل تزئین کنید .

منبع : ashpazi.blog.ir

بیوگرافی نویسنده

سلام خدمت بازدیدکنندگان وبسایت عالی ها / تاده هستم متولد 1370 مدیر عالی ها و امیدوارم از مطالبی که میزارم لذت برده باشید.

مشاهده تمامی 8568 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.