- صفحه 3 از 23 - عالی ها | بروزترین پرتال اطلاع رسانی و سرگرمی و اخبار هنرمندان و …

مجله عالی ها

فروردین ۱۳۹۳ - عالی ها | بروزترین پرتال اطلاع رسانی و سرگرمی و اخبار هنرمندان و …

چرا فرار نخبگان افزایش پیدا کرده است

n00038714 b چرا فرار نخبگان افزایش پیدا کرده است

دکتر سیدحسن حسینی امروز که در نشست خبری فعالیت‌ها و برنامه های بنیاد ملی نخبگان سخن می‌گفت با اشاره به این که آمارهای متفاوتی در موضوع فرار مغزها یا فرار ژن‌ها وجود دارد، تصریح کرد: در سال ۹۲-۹۱ بررسی ای در زمینه فرار مغزها صورت گرفت که طی آن مشخص شد که نرخ فرار مغزها در برخی رشته‌ها طبیعی است اما در برخی رشته‌ها همچون ریاضی، فیزیک و برخی رشته‌های مهندسی مهاجرت زیاد است. به عنوان نمونه ما در علوم پزشکی مهاجرت نداریم و یا در علوم انسانی مهاجرت بسیار پایین است.

وی، مساله اصلی مهاجرت نخبگان را اشتغال آنها عنوان کرد و گفت: بر این اساس توجه به کسب و کار و حمایت جدی از شرکتهای دانش بنیان از اولویتهای اصلی معاونت علمی به شمار می رود. حسینی، یکی از دغدغه‌های مهم در بحث فرار مغزها را دغدغه برگشت آنها عنوان کرد و گفت:‌ در حال حاضر، آمار دقیقی در زمینه میزان برگشت نخبگان وجود ندارد.

معاون فرهنگی و امور نخبگان بنیاد ملی نخبگان از برنامه بورس تعدادی از نخبگان و استعدادهای برتر به خارج از کشور خبر داد و گفت: در این زمینه، پیش‌نویس طرحی در حال تهیه است که تعدادی از نخبگان و استعدادهای برتر با بورس دولت و یا بورس بنیاد ملی نخبگان به خارج از کشور بروند.

وی در ادامه سخنانش به موضوع ثبت اختراعات در بنیاد ملی نخبگان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۱۰۰ هزار اختراع ثبت شده در کشور وجود دارد که ۱۰ هزار اختراع در بنیاد جهت بررسی تشکیل پرونده دادند. از این میزان دو هزار اختراع موفق به دریافت سطح سه بنیاد شده‌اند و از این دو هزار اختراع نیز ۱۳ اختراع توانسته‌اند وارد سطح دو بنیاد شوند و در نهایت تنها یک اختراع از ۱۳ اختراع توانسته است اختراع سطح یک را به دست آورد.

حسینی در بخش دیگری از سخنانش از انعقاد تفاهم‌نامه بنیاد ملی نخبگان با دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: بر اساس این تفاهم‌نامه، بنیاد از جشنواره اختراعات دانشگاه آزاد حمایت خواهد داشت. همچنین در موضوع جذب نخبگان به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی نیز تسهیلاتی صورت می‌گیرد.

چرا فرار نخبگان افزایش پیدا کرده است

دکتر سیدحسن حسینی امروز که در نشست خبری فعالیت‌ها و برنامه های بنیاد ملی نخبگان سخن می‌گفت با اشاره به این که آمارهای متفاوتی در موضوع فرار مغزها یا فرار ژن‌ها وجود دارد، تصریح کرد: در سال 92-91 بررسی ای در زمینه فرار مغزها صورت گرفت که طی آن مشخص شد که نرخ فرار مغزها در برخی رشته‌ها طبیعی است اما در برخی رشته‌ها......

shividpolobanokhodfarangi طرز تهیه شوید پلو با نخود فرنگی

طرز تهیه شوید پلو با نخود فرنگی

مواد لازم:
برنج ۴ پیمانه
نخود فرنگی ۳۰۰ گرم
شوید خرد شده ۳۰۰ گرم
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
کره یا روغن ۵/۱ قاشق سوپخوری
زعفران آبکرده ۱ قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه:
شوید پلو با نخود فرنگی بسیار طعم دلچسبی دارد و امتحان آن به جای شوید پلو خالی از لطف نیست.برنج را از شب قبل با نمک و آب داغ خیس کنید در قابلمه ای متناسب با مقدار نخود فرنگی آب بجوش آورده و نخود فرنگی را به آن بیفزائید ۵ دقیقه که جوشید در آبکش ریخته و فوراً در ظرفی از آب و یخ قرار دهید تا رنگ و خواص آن حفظ شود. سپس برنج را آبکش کنید و درست قبل از آبکش نخودفرنگی را اضافه کنید. در قابلمه ۲ قاشق سوپخوری روغن بریزید مقداری از برنج ونخود فرنگی را ته قابلمه ریخته و روی آن شوید بریزید و مجدداً این کار را تکرار کنید. تا لایه آخر برنج سفید روی همه مواد را بپوشانید. برنج را دم بیندازید و قبل از سرو کره یا روغن را داغ کرده روی برنج بدهید. مقداری از برنج سفید را با زعفران آب کرده مخلوط کنید، مابقی برنج را بکشید و با برنج زعفرانی تزئین کنید. این پلو با مرغ سرو می شود.

منبع: groohashpazi.blogfa.com

طرز تهیه شوید پلو با نخود فرنگی

مواد لازم: برنج 4 پیمانه نخود فرنگی 300 گرم شوید خرد شده 300 گرم روغن مایع 2 قاشق سوپخوری کره یا روغن 5/1 قاشق سوپخوری زعفران آبکرده 1 قاشق سوپخوری نمک به میزان لازم طرز تهیه: شوید پلو با نخود فرنگی بسیار طعم دلچسبی دارد و امتحان آن به جای شوید پلو خالی از لطف نیست.برنج را از شب قبل با نمک و آب داغ خیس کنید در قابلمه ای متناسب با مقدار نخود فرنگی آب بجوش آورده و نخود......

طرز تهیه شیرینی توت ۳۰ فروردین ۱۳۹۳

toot طرز تهیه شیرینی توت

طرز تهیه شیرینی توت

مواد لازم:
بادام پوست گرفته چرخ کرده نیم کیلوگرم
پودر قند نیم کیلوگرم
گلاب یک استکان

طرز تهیه:
بادام و پودر قند رامخلوط می کنیم. گلاب را کم کم داخل بادام و پودر قند می ریزیم و بهم می زنیم تا مایه خمیر شود ولی زیاد شل نشود، کافی است که خمیر چسبندگی پیدا کند و موقع فرم دادن متلاشی نشود .
بعد از مایه گلوله های کوچکی باندازه یک فندق برمیداریم و با دست بشکل توت درست می کنیم و در شکر میغلطانیم و یک خلال پسته به انتهای آن فرو می کنیم و درون ظرف دردار محفوظ نگاه میداریم ( این شیرینی رانباید مدت زیادی نگه داشت چون خشک می شود ) بادام توت اگر در یاس خوابانده شود بهتر است .

منبع: groohashpazi.blogfa.com

طرز تهیه شیرینی توت

مواد لازم: بادام پوست گرفته چرخ كرده نیم كیلوگرم پودر قند نیم كیلوگرم گلاب یك استكان طرز تهیه: بادام و پودر قند رامخلوط می كنیم. گلاب را كم كم داخل بادام و پودر قند می ریزیم و بهم می زنیم تا مایه خمیر شود ولی زیاد شل نشود، كافی است كه خمیر چسبندگی پیدا كند و موقع فرم دادن متلاشی نشود . بعد از مایه گلوله های كوچكی باندازه یك فندق برمیداریم و با دست بشكل توت درست می كنیم و در شكر......

طرز تهیه شیرینی نخودچی ۳۰ فروردین ۱۳۹۳

shirininokhodchi طرز تهیه شیرینی نخودچی

طرز تهیه شیرینی نخودچی

مواد لازم:
آرد نخودچی : دو لیوان
پودر قند : یک لیوان
پودر هل : نصف قاشق چایخوری
روغن جامد : نصف لیوان
کره : ۲۵ گرم
قالبهای مخصوص

طرز تهیه:
پودر قند، روغن جامد و کره را با همزن برقی اینقدر میزنیم تا سفید شود. بعد آرد نخودچی را کم کم روی موادمان الک میکنیم ، با دست خوب ورز میدهیم در پایان هم پودر هل را اضافه میکنیم و اینقدر با دست ورز میدهیم تا وقتی خمیر را به صورت گلوله در میاوریم مواد از هم جدا نشوند . فر را در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم . خمیر را در ظرفی باز میکنیم و با قالبهای مخصوص شیرینی نخودچی قالب میزنیم. ته یک ظرف نچسب را چرب میکنیم (میتوانیم از کاغذ روغنی مخصوص شیرینی هم استفاده کنیم) شیرینی ها را داخل ظرف میچینیم و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار میدهیم .

منبع: groohashpazi.blogfa.com

طرز تهیه شیرینی نخودچی

مواد لازم: آرد نخودچی : دو لیوان پودر قند : یک لیوان پودر هل : نصف قاشق چایخوری روغن جامد : نصف لیوان کره : 25 گرم قالبهای مخصوص طرز تهیه: پودر قند، روغن جامد و کره را با همزن برقی اینقدر میزنیم تا سفید شود. بعد آرد نخودچی را کم کم روی موادمان الک میکنیم ، با دست خوب ورز میدهیم در پایان هم پودر هل را اضافه میکنیم و اینقدر با دست ورز میدهیم تا وقتی خمیر را به صورت گلوله در میاوریم......

طرز تهیه شیرینی بهشتی ۳۰ فروردین ۱۳۹۳

shirinibeheshti طرز تهیه شیرینی بهشتی

طرز تهیه شیرینی بهشتی

مواد لازم:
آرد ۵۰۰ گرم
روغن ۲۵۰ گرم
پودر قند ۲۵۰ گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
زنجبیل یک قاشق سوپخوری
کاکائو یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
ابتدا پودر قند و روغن و وانیل را مخلوط کرده و با هم‌زن به مدت سه دقیقه می‌زنیم تا نرم و لطیف شود و آرد را کم کم به آن اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم.خمیر را به مدت ۵ ساعت استراحت می دهیم. سپس خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده، یک قسمت برای شیرینی ساده، یک قسمت را کاکائو اضافه کرده و قسمت آخر را زنجبیل اضافه می‌کنیم .
سینی فر را کاغذ روغنی گذاشته و از خمیرها گلوله‌های کوچکی درست کرده و با فاصله در سینی فر می‌چینیم. برای تزیین روی شیرینی‌ها از خلال بادام و پسته و کاکائو استفاده کنید. سینی را در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید.این شیرینی خشک را مدت طولانی در ظرف‌های دربسته می‌توانید نگه‌دارید.

منبع: groohashpazi.blogfa.com

طرز تهیه شیرینی بهشتی

مواد لازم: آرد 500 گرم روغن 250 گرم پودر قند 250 گرم وانیل نصف قاشق چایخوری زنجبیل یک قاشق سوپخوری کاکائو یک قاشق سوپخوری طرز تهیه: ابتدا پودر قند و روغن و وانیل را مخلوط کرده و با هم‌زن به مدت سه دقیقه می‌زنیم تا نرم و لطیف شود و آرد را کم کم به آن اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم.خمیر را به مدت 5 ساعت استراحت می دهیم. سپس خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده، یک قسمت برای شیرینی ساده، یک......

badamsokhte طرز تهیه بادام سوخته شیراز

طرز تهیه بادام سوخته شیراز 

مواد لازم:
شکر ۲ کیلوگرم
بادام ۱ کیلوگرم
آب ۷۰۰ گرم
روغن ۱۰۰ گرم
آب لیمو ۱ استکان

طرز تهیه:
شکر و آب را مخلوط نموده و به مدت ۵ دقیقه می جوشانیم. بادام ها را شسته، داخل آّب و شکر ریخته خوب مخلوط می کنیم و حرارت می دهیم، تا دانه های شکر اطراف بادام ها را گرفته و خشک شود. پس از سرد شدن، مایه بدست آمده را با غربال درشت بیخته و شکرهای خارج شده را با حرارت ملایم آب کرده، روغن و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و بادام ها را در آن ریخته کاملاً مخلوط می کنیم .
تمام محتویات ظرف را داخل یک سینی که به خوبی چرب شده باشد ریخته، بعد از سرد شدن با پشت قاشق یا وسیله شبیه به آن روی آنها می کشیم تا بادام ها از هم جدا و دانه دانه شود و بعد آماده مصرف است .

منبع: groohashpazi.blogfa.com

طرز تهیه بادام سوخته شیراز 

مواد لازم: شکر 2 کیلوگرم بادام 1 کیلوگرم آب 700 گرم روغن 100 گرم آب ليمو 1 استکان طرز تهيه: شکر و آب را مخلوط نموده و به مدت 5 دقيقه می جوشانيم. بادام ها را شسته، داخل آّب و شکر ريخته خوب مخلوط می کنيم و حرارت می دهيم، تا دانه های شکر اطراف بادام ها را گرفته و خشک شود. پس از سرد شدن، مايه بدست آمده را با غربال درشت بيخته و شکرهای خارج شده را با حرارت ملايم آب کرده، روغن و آبليمو را......

طرز تهیه سوهان عسلی ۳۰ فروردین ۱۳۹۳

sohanasali طرز تهیه سوهان عسلی

طرز تهیه سوهان عسلی

مواد لازم:
خلال بادام ۲/۱ پیمانه(۱۵۰ گرم)
شکر یک پیمانه سرخالی(۱۵۰ گرم)
عسل سفت سه قاشق سوپخوری پر(۱۵۰ گرم)
روغن آبکرده ۴ قاشق سوپخوری(۱۰۰ گرم)
زعفران سائیده یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:
خلال بادام را می شوییم و در صافی می ریزیم و ته سینی را خوب چرب می کنیم ،سپس شکر و عسل و روغن را در ظرف کوچکی می ریزیم و روی آتش می گذاریم،حرارت باید تند و یکنواخت باشد. گاهی بهم می زنیم تا شکر ذوب و طلایی شود.
بعد بادام را داخل مایه می ریزیم و گاهی بهم می زنیم تا بادام نیز طلایی شود(سوهان عسلی را نباید زیاد بهم زد زیرا روغن آن جدا می شود)
وقتی مایه کاملا طلایی شد زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم و داخل مایه می ریزیم. برای امتحان از مایه کمی گوشه سینی می ریزیم وقتی فورا بسته شد سوهان عسلی آماده است.حرارت را خیلی ملایم می کنیم تا حدی که سوهان عسلی فقط گرم بماند. بعد از مایه با قاشق کوچک با فاصله روی سینی می ریزیم و فوری دو سه عدد خلال پسته روی آن قرار می دهیم،بعد از سرد شدن با کارد سوهانها را از سینی جدا می کنیم و در ظرف درداری محفوظ نگاه می داریم.

منبع: groohashpazi.blogfa.com

طرز تهیه سوهان عسلی

مواد لازم: خلال بادام 2/1 پیمانه(150 گرم) شکر یک پیمانه سرخالی(150 گرم) عسل سفت سه قاشق سوپخوری پر(150 گرم) روغن آبکرده 4 قاشق سوپخوری(100 گرم) زعفران سائیده یک قاشق چایخوری طرز تهیه: خلال بادام را می شوییم و در صافی می ریزیم و ته سینی را خوب چرب می کنیم ،سپس شکر و عسل و روغن را در ظرف کوچکی می ریزیم و روی آتش می گذاریم،حرارت باید تند و یکنواخت باشد. گاهی بهم می زنیم تا شکر ذوب و طلایی شود. بعد ......

طرز تهیه حاجی بادام شیراز ۳۰ فروردین ۱۳۹۳

hajibadami طرز تهیه حاجی بادام شیراز

طرز تهیه حاجی بادام شیراز

مواد لازم:
پودر قند یک کیلو
بادام پوست گرفته نیم کیلو
تخم مرغ ده عدد
هل یک قاشق

طرز تهیه:
پودر قند را با بادام چرخ کنید تا روغن بیاندازد. تخم مرغ هارا شکسته قند و بادام را به آن اضافه نمایید تا خمیر مایه ای به دست آید. سپس خمیر را به صورت میله ای در آورده با کارد یا چاقو آنها را به قطعات کوچک ببرید.
قطعات بریده شده را در یک سینی گذاشته و درحرارت ملایم فر قرار دهید تا پخته شود .بعد از سرد شدن میل نمایید.

منبع: groohashpazi.blogfa.com

طرز تهیه حاجی بادام شیراز

مواد لازم: پودر قند يک کيلو بادام پوست گرفته نيم کيلو تخم مرغ ده عدد هل يک قاشق طرز تهيه: پودر قند را با بادام چرخ کنید تا روغن بياندازد. تخم مرغ هارا شکسته قند و بادام را به آن اضافه نمایید تا خمير مايه ای به دست آيد. سپس خمير را به صورت میله ای در آورده با کارد يا چاقو آنها را به قطعات کوچک ببرید. قطعات بريده شده را در يک سينی گذاشته و درحرارت ملايم فر قرار دهید تا پخته شود .بعد از......

طرز تهیه شیرینی گردویی ۲۹ فروردین ۱۳۹۳

shirinigerdoii طرز تهیه شیرینی گردویی

طرز تهیه شیرینی گردویی

مواد لازم:
گردوی خرد کرده نیم کیلو
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودرقند ۳۰۰ گرم
زرده تخم مرغ درشت ۹ تا (ریز ۱۰ تا)

طرز تهیه:
ابتدا زرده ها را کمی با چنگال میزنیم.اگر بخواهیم رنگ شیرینی سفید شود با هم زن میزنیم.سپس گردو ها و پودر قند و وانیل را اضافه کرده و با قاشق مربا خوری داخل سینی که کاغذ روغنی گذاشته ایم میریزیم و داخل فر میگذاریم با حرارت خیلی ملایم چون خیلی زود میسوزه.حدود ۱۰ دقیقه …بعد که سرد شده از کاغذ جدا میکنیم و در ظرف در دار میگذاریم.

منبع: groohashpazi.blogfa.com

طرز تهیه شیرینی گردویی

مواد لازم: گردوی خرد کرده نیم کیلو وانیل یک چهارم قاشق چایخوری پودرقند ۳۰۰ گرم زرده تخم مرغ درشت ۹ تا (ریز ۱۰ تا) طرز تهیه: ابتدا زرده ها را کمی با چنگال میزنیم.اگر بخواهیم رنگ شیرینی سفید شود با هم زن میزنیم.سپس گردو ها و پودر قند و وانیل را اضافه کرده و با قاشق مربا خوری داخل سینی که کاغذ روغنی گذاشته ایم میریزیم و داخل فر میگذاریم با حرارت خیلی ملایم چون خیلی زود میسوزه.حدود ......

برفراز برج میلاد تهران راببینید / عکس

در این مطلب از علی ها ، جدیدترین عکس های شهر تهران از بلندترین ساختمان ایران برای شما آماده شده

035 برفراز برج میلاد تهران راببینید / عکس 045 برفراز برج میلاد تهران راببینید / عکس 017 برفراز برج میلاد تهران راببینید / عکس

برفراز برج میلاد تهران راببینید / عکس

در این مطلب از علی ها ، جدیدترین عکس های شهر تهران از بلندترین ساختمان ایران برای شما آماده شده

03 04 01

......

بغل کردن مسی توسط رونالدو ۲۹ فروردین ۱۳۹۳

بغل کردن مسی توسط رونالدو

به گزارش “آس” کریستیانو رونالدو پس از قهرمانی رئال مادرید در کوپا دل ری داخل زمین چمن شد تا خوشحالی اش را با بقیه مادریدی‌ها جشن بگیرد. این اتفاق در حالی افتاد که رونالدو وقتی مسی را در زمین دید او را در آغوش گرفت و برای چند ثانیه​ای با او حرف زد. معمولا کمتر مشاهده شده که این دو ستاره فوتبال جهان در کنار هم دیده شوند.

14 4 18 1314311397728036 603852 1397729855 noticia grande بغل کردن مسی توسط رونالدو

بغل کردن مسی توسط رونالدو

به گزارش "آس" کریستیانو رونالدو پس از قهرمانی رئال مادرید در کوپا دل ری داخل زمین چمن شد تا خوشحالی اش را با بقیه مادریدی‌ها جشن بگیرد. این اتفاق در حالی افتاد که رونالدو وقتی مسی را در زمین دید او را در آغوش گرفت و برای چند ثانیه​ای با او حرف زد. معمولا کمتر مشاهده شده که این دو ستاره فوتبال جهان در کنار هم دیده شوند.

......

طرز تهیه کباب مرغ یونانی ۲۹ فروردین ۱۳۹۳

طرز تهیه کباب مرغ یونانی


مواد لازم:

سینه یا ران مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم
سیر ۱ تا ۲ حبه
پودر جعفری ۲ قاشق سوپخوری
پودر اورگانو ۲/۱ قاشق سوپخوری
آویشن ۱ قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
روغن زیتون ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه مقداری
سیخ چوبی به میزان لازم

kabab طرز تهیه کباب مرغ یونانی

گوشت مرغ را به قطعات ۲ تا ۵/۲ سانتی خرد می کنیم. سیر رنده شده را در کاسه گوشت مرغ ریخته و پودر جعفری، پودر اورگانو، آویشن، آب لیموی تازه، روغن زیتون ونمک و فلفل سیاه را به مدت ۲ دقیقه خوب مخلوط کنید و سپس در هر سیخ چوبی ۳ تا ۴ تکه از گوشت مرغ را قرار داده و به مدت ۸ دقیقه الی ۱۰ دقیقه با درجه زیاد کباب پز برقی و یا مدت ۵ الی ۶ دقیقه برای هر طرف در تابه با حرارت متوسط با کمی روغن سرخ کردنی، سرخ نمایید و با دیپ ماست میل نمایید.این غذا را با گوشت گوسفند هم می توان طبخ نمود.

طرز تهیه کباب مرغ یونانی

مواد لازم:

سینه یا ران مرغ بدون استخوان 500 گرم
سیر 1 تا 2 حبه
پودر جعفری 2 قاشق سوپخوری
پودر اورگانو 2/1 قاشق سوپخوری
آویشن 1 قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه 2 تا 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 3 تا 4......

Page 3 of 2312345...1020...Last »