- صفحه 30 از 45 - عالی ها | بروزترین پرتال اطلاع رسانی و سرگرمی و اخبار هنرمندان و …

مجله عالی ها

اردیبهشت ۱۳۹۳ - عالی ها | بروزترین پرتال اطلاع رسانی و سرگرمی و اخبار هنرمندان و …

Untitled3 کلیپ طنز و خنده دار کلیپس در شوخی کردم

کلیپ طنز و خنده دار کلیپس در شوخی کردم

همینک از پرتال علی ها کلیپ بسیار خنده دار و جالب کلیپس در سریال محبوب و پرطرفدار شوخی کردم را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم..

از دست ندید..

کلیپ طنز و خنده دار کلیپس در شوخی کردم

همینک از پرتال علی ها کلیپ بسیار خنده دار و جالب کلیپس در سریال محبوب و پرطرفدار شوخی کردم را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم..

از دست ندید..

......

طرز تهیه دلمه برگ مو ۸ اردیبهشت ۱۳۹۳

dolmehbargemo طرز تهیه دلمه برگ مو

طرز تهیه دلمه برگ مو

در این مطلب از پرتال علی ها طرز تهیه دلمه برگ مو را آماده کرده ایم. دلمه برگ مو یکی از غذاهای محبوب و بسیار خوشمزه ایرانی است..

مواد لازم:

شکر  ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری

روغن  ۱۵۰ گرم (حدود یک پیمانه سرخالی)

نمک و فلفل به مقدار کافی

گوشت چرخ کرده   ۷۵۰ گرم

رب گوجه فرنگی  یک قاشق سوپخوری

برگ مو  نیم کیلوگرم

گوشت چرخ کرده نیم کیلوگرم

سبزی دلمه(تره ، جعفری ، شیوید ، نعناع ، ترخان ، پیازجه)  نیم کیلوگرم

برنج  ۱۵۰ گرم (در حدود یک پیمانه سرخالی)

پیاز سرخ شده  ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

آبلیمو  یک استکان

طرز تهیه مایه دلمه برگ مو:

گوشت را داخل پیاز سرخ شده ریخته و به هم می زنیم تا کمی سرخ گردد و آب گوشت هم کشیده شود آنگاه رب گوجه فرنگی را در دو لیوان آب حل می کنیم و داخل گوشت می ریزیم کمی نمک و فلفل می زنیم بعد شکر و آبلیمو را اضافه می کنیم و می گذاریم گوشت آهسته بجوشد و آبش کشیده شود ، سپس سبزی را به دقت تمیز می کنیم و میشوئیم و ریز خرد می نمائیم و با یکی دو قاشق روغن کمی سرخ می کنیم و مایه گوشت را از روی آتش برمیداریم و سبزی را با گوشت مخلوط می نمائیم (هنگام مخلوط کردن مواد می توان ۲ تا ۳ قاشق زرشک هم اضافه کرد) سپس یک پیمانه برنج را که قبلا جوشانده و آماده کرده بودیم را به این مواد اضافه می کنیم (می شود به این مایع لپه پخته شده هم اضافه کرد در حود یک پیمانه) 

طرز تهیه:

برگ های مو را که باید تازه و جوان باشد انتخاب می کنیم و چوب های ته آن را می گیریم سپس برگها را شسته و در ظرفی می چینیم و مقداری آب به طوری که روی برگها را بگیرد با کمی نمک داخل ظرف می ریزیم و روی آتش میگذاریم تا برگ ها یکی دو جوش بزند و کمی نرم شود ،بعد در صافی میریزیم تا آب آن برود و سرد شود .

آبلیمو و شکر و کمی نمک و فلفل را مخلوط می کنیم و نصف از این سس را داخل مایه دلمه میریزیم و به هم می زنیم ، سپس مایه را چشیده و مطابق با ذائقه میزان ترشی و شیرینی آن را تنظیم می کنیم، بعد دو تا سه قاشق روغن در ظرف مناسبی میریزیم و دو سه ردیف برگ مو ته ظرف می چینیم و برگها را دوعدد دو عدد داخل هم قرار می دهیم به طوریکه شکاف های آن پوشیده شود ، بعد کمیمایع دلمه وسط برگ میریزیم و اطرلف برگ را روی هم می گذاریم و دلمه را محکم می پیچیم . البته باید دقت کرد که دلمه ها کوچک و ظریف پیچیده شوند بعد دلمه ها را نزدیک هم یعنی بدون فاصله در ظرف روی برگ ها می چینیم و دو سه قاشق روغن آب کرده روی آن می دهیم و یک لیوان آب داخل ظرف دلمه می ریزیم .

می شود بشقابی کوچکتر از دهانه ظرف را وارونه روی دلمه قرار داد و در ظرف دلمه را بست و ظرف دلمه را روی حرارت ملایم نهاد تا دلمه پخته شود .

در صورتی که با این مقدار آب دلمه پخته نشد مقداری آب اضافه می نما ئییم و در اواخر طبخ بقیه آبلیمو،نمک،شکر را داخل دلمه می ریزیم و وقتی این سس جذب دلمه شد آن را از روی آتش بر میداریم .

باید توجه داشت در صورتی که چاشنی دلمه را زود بزنیم برگ دلمه سفت می شود.

دلمه برگ مو را می توان بدون شکر تهیه نمود و ممکن است به مایه دلمه آلو یا کمی گوجه سبز هسته گرفته اضافه نمود و لای هر ردیف را کمی گوجه سبز ریخت. سرد و گرم دلمه هر دو مطلوب است و می توان به جای آبلیمو از سرکه هم استفاده نمود.

طرز تهیه دلمه برگ مو

در این مطلب از پرتال علی ها طرز تهیه دلمه برگ مو را آماده کرده ایم. دلمه برگ مو یکی از غذاهای محبوب و بسیار خوشمزه ایرانی است..

مواد لازم:

شکر  ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری

روغن  ۱۵۰ گرم (حدود یک پیمانه سرخالی)

نمک و فلفل به مقدار کافی

ادامه مطلب ...

تیپ جالب خانم بازیگر / عکس ۸ اردیبهشت ۱۳۹۳

تیپ جالب خانم بازیگر / عکس

جدیدترین عکس مهناز افشار با تیپ و ظاهری جدید و جالب…

ma تیپ جالب خانم بازیگر / عکس

تیپ جالب خانم بازیگر / عکس

جدیدترین عکس مهناز افشار با تیپ و ظاهری جدید و جالب...

......

طرز تهیه چلو ساده ۸ اردیبهشت ۱۳۹۳

chelo طرز تهیه چلو ساده

طرز تهیه چلو ساده

مواد لازم:

زعفران سائیده یک قاشق مرباخوری

ماست برای ته دیگ نصف لیوان

زرده تخم مرغ ۲ عدد

برنج ۱ کیلوگرم

روغن ۱۵۰ گرم

طرز تهیه:

برای پخت چلوی ساده دقت نمایید به نسبت هر کیلوگرم برنج دو تا سه قاشق سوپخوری روغن (۷۵ گرم) ته دیگ می ریزیم،نصف لیوان آب نیز اضافه می کنیم  و دیگ یا قابلمه را روی شعله می گذاریم  تا آب و روغن داغ شود.سپس برنج آبکش شده را در دیگ می ریزیم و اطراف آن را به شکل مخروط بالا می آوریم.

درب قابلمه را می گذاریم و حرارت زیر برنج را ملایم می نمائیم.هنگامی که در دیگ کمی عرق کرد ۳ تا چهار قاشق سوپخوری روغن (۷۵ گرم) و نصف لیوان آب را داغ کرده روی سطح برنج می دهیم.

در صورتی که می خواهید از فر استفاده نمایید ، بعد از محکم کردن در قابلمه آن را کف فر قرار می دهیم  و حرارت را بر روی ۳۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم می نماییم و تا نیم ساعت با همین حرارت برنج را دم می گذاریم و بعد از آن ۵۰ درجه کم کرده و نیم ساعت دیگر می گذاریم برنج دم بکشد.

برای دم کشیدن در صورتی که به ته دیگ احتیاجی نباشد (مثل چلو کباب) یک ساعت زمان کافی می باشد. و در صورتی که بخواهیم چلو یا پلو ته دیگ ببندد یک ساعت و نیم زمان باید صرف طبخ برنج شود.

برای اینکه ته دیگ چلو در صورتی که از ظرف نچسب استفاده نکرده اید و می خواهید به آسانی کنده شود،باید دیگ را نیم ساعت قبل از کشیدن چلو از فر خارج نموده (بدون برداشتن در آن) تا دیگ کمی سرد شود و ته دیگ به آسانی جدا شود.

در صورتی که چلو را روی آتش دم کرده باشیم حرارت زیر آن باید ملایم باشد و روی در دیگ را باید مقداری آتش بریزیم .

بعضی از افراد برای طبخ چلو از دم کنی استفاده می کنند ولی پلو و چلویی که در فر دم می کنیم و یا روی در آن آتش می گذاریم خیلی بهتر و قد کشیده تر عمل می آید.

می شود نصف لیوان ماست و کمی زعفران سائیده حل شده در آب جوش را با ۷۵ گرم روغن و نصف لیوان آب جوش و دو عدد زده تخم مرغ مخلوط کنیم و ته دیگ بریزیم در اینصورت ته دیگ پلو یا چلو بهتر می شود.

طرز تهیه چلو ساده

مواد لازم:

زعفران سائیده یک قاشق مرباخوری

ماست برای ته دیگ نصف لیوان

زرده تخم مرغ ۲ عدد

برنج ۱ کیلوگرم

روغن ۱۵۰ گرم

طرز تهیه:

برای پخت چلوی ساده دقت نمایید به نسبت هر کیلوگرم برنج دو تا سه قاشق سوپخوری روغن (۷۵ گرم)......

طرز تهیه ته چین ۸ اردیبهشت ۱۳۹۳

tahchin طرز تهیه ته چین

طرز تهیه ته چین

مواد لازم:

زعفران سائیده دو قاشق مرباخوری

روغن ۲۵۰ گرم

تخم مرغ ۵تا ۶ عدد

برنج  ۱ کیلوگرم

گوشت بره  ۲ کیلوگرم یا ۱٫۵ کیلوگرم مرغ پاک کرده

ماست کیسه ۱ کیلو گرم

طرز تهیه:

مرغ یا گوشت بره را می پزیم به طوریکه بعد از پختن یک استکان آب داشته باشد استخوانهای مرغ یا بره را می گیریم ،زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم، ماست را بهم می زنیم نصفی از زعفران سائیده حل شده در آبجوش را با کمی نمک و فلفل و سه عدد زرده تخم مرغ داخل ماست می ریزیم و بهم می زنیم و گوشت مرغ یا بره را در ماست می خوابانیم( بهتر است گوشت را روز یا شب قبل در ماست بخوابانیم)

پلو را آبکش می کنیم ته یک ظرف نسوز یا دیگ را دو سه عدد زرده تخم مرغ نصف از روغن و یکی دو ملاقه از ماستی که گوشت را در آن خوابانده ایم میریزیم و دو سه کفگیر برنج در این مایه می ریزیم و مایه را در ته ظرف با پشت قاشق صاف می کنیم.

مقداری گوشت روی برنج می چینیم و مقداری برنج روی آن می ریزیم و بقیه گوشت را روی برنج چیده و با بقیه برنج روی گوشت را می پوشانیم و با قاشق برنج را کمی فشار می دهیم که به هم بچسبد .

آب مرغ یا گوشت را با بقیه زعفران و سه چهار قاشق سوپخوری روغن آب کرده و بقیه ماستی که در ظرف باقی مانده مخلوط می کنیم ،سپس این مایه را روی سطح برنج می دهیم و در ظرف را می بندیم .

ظرف را در فر یا روی شعله قرار می دهیم بمدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت می گذاریم دم بکشد ( حرارت فر ۳۵۰ درجه فانهایت)

توضیح اینکه هر قدر حرارت ملایم و مدت طبخ طولانی تر باشد ته دیگ ته چین کلفت تر می شود و در موقع کشیدن کمی روغن داغ کرده روی ته چین می دهیم .

ته چین را در صورتیکه در ظرف نسوز آماده کردیم  می شود به طور قالبی در دیس برگردانیم و در صورتی که در دیگ معمولی یا مسی تهیه نمودیم دیگر را از روی آتش برمی داریم و در ظرف آب سردی قرار می دهیم تا کمی سرد شود و در موقع کشیدن به طوری که گوشت و برنج از هم جدا نشود تکه تکه با کفگیر در دیس می کشیم و دقت می کنیم ته دیگ آن با مقداری گوشت و برنج از دیگ جدا شود و این ته دیگ را روی دیس پلو می چینیم.

می شود ته چین را در تابه متناسب با مقدار مواد اولیه تهیه کرد در این صورت قطر برنج کمتر و ته دیگ آن بیشتر می شود.

برای تهیه ماست کیسه می توان ۲ کیلوگرم ماست را در دستمالی بریزیم آب آن که گرفته شد و در حدود یک کیلوگرم گردید مصرف کنیم.

طرز تهیه ته چین

مواد لازم:

زعفران سائیده دو قاشق مرباخوری

روغن 250 گرم

تخم مرغ 5تا 6 عدد

برنج  1 کیلوگرم

گوشت بره  2 کیلوگرم یا 1.5 کیلوگرم مرغ پاک کرده

ماست کیسه 1 کیلو گرم

طرز تهیه:

مرغ یا گوشت بره را می پزیم به طوریکه بعد......

طرز تهیه باقلاپلو ۸ اردیبهشت ۱۳۹۳

baghalapowlow طرز تهیه باقلاپلو

طرز تهیه باقلاپلو

مواد لازم:

گوشت بره سردست یا ران ۱کیلوگرم تا ۱.۵ کیلوگرم

روغن ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم

زعفران سائیده یک قاشق مرباخوری

برنج ۱ کیلوگرم

باقالا ۳ کیلوگرم

 شوید ۱ کیلوگرم

طرز تهیه:

برنج را خیس کرده باقلا را از هر دو پوست خارج می کنیم ،گوشت را قطعه کرده میشوئیم و با یک تا دو لیوان آب و یک عدد پیاز خرد کرده و کمی نمک میگذاریم گوشت بپزد به طوریکه بعد از پختن یک لیوان آب داشته باشد در صورتی که با این مقدار آب پخته نشد کمی آب به آن اضافه می کنیم .

شوید را تمیز کرده میشوئیم و ریز خرد می کنیم، دیگ مناسبی را آب کرده می گذاریم جوش بیاید، نمک روی برنج را بر میداریم آب آنرا خالی می کنیم و برنج را در دیگ میریزیم و باقلا را دوسه جوش داده بعد برنج را به آن اضافه می کنیم .

وقتی باقلا کمی پخت و مغز برنج نیز کمی نرم شد،شوید خرد کرده را داخل دیگ می ریزیم و بلافاصله برنج را در آبکش می ریزیم روی آنرا مقداری آب نیم گرم می دهیم و برنج را می چشیم تا شور نباشد. بعد سه تا چهار قاشق روغن آبکرده و نصف لیوان آبجوش ته دیگ می ریزیم نصف برنج را در دیگ می ریزیم استخوانهای درشته گوشت را می گیریم و گوشت را روی برنج می گذاریم و با بقیه برنج روی گوشت را می پوشانیم اطراف برنج را بشکل مخروط بالا می آوریم.

دیگ را روی آتش می گذاریم و در آنرا می گذاریم چهار تا پنج قاشق روغن آبکرده را با آب گوشت مخلوط می کنیم و وقتی درب دیگ عرق کرد روی سطح برنج می دهیم.

زعفران سائیده را در نصف استکان آبجوش حل کرده یک گوشه دیگ می ریزیم و برنج را در فر یا روی شعله دم می کنیم.

هنگام کشیدن برنج زعفرانی را که با کف گیر بر می داریم پلو را در دیس می کشیم گوشت را روی پلو قرار می دهیم و برنج زعفرانی را روی دیس می پاشیم و کمی روغن داغ کرده روی آن می دهیم و با آبگوشت باقی مانده سرو می نماییم.

می توان از باقلای سبز خشک شده که در بازار یافت می شود استقاده کرد در این صورت ۳۰۰تا ۳۵۰ گرم باقلای خشک برای این مقدار کافی است. باقلا را دو سه ساعت قبل در آب سرد خیس می کنیم تا کاملا نرم شود و بعد ظرفی را آب میریزیم جوش که آمد یک قاشق مرباخوری جوش شیرین در آن میریزیم و باقلای را در آن ریخته چند جوش می دهیم تا پخته شود وقتی برنج را آبکش کردیم آن را با شوید مخلوط می کنیم و لابلای برنج در دیگ میریزیم .

(در صورتی که باقلا سبز و تازه و نرم باشد،آن را با شوید مخلوط می نماییم و هنگامی که مغز برنج نرم شد در دیگ می ریزیم و بلافاصله آبکش می کنیم)

طرز تهیه باقلاپلو

مواد لازم:

گوشت بره سردست یا ران ۱کیلوگرم تا ۱.۵ کیلوگرم

روغن ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم

زعفران سائیده یک قاشق مرباخوری

برنج ۱ کیلوگرم

باقالا ۳ کیلوگرم

 شوید ۱ کیلوگرم

طرز تهیه:

برنج را خیس کرده باقلا را از هر......

طرز تهیه تاس کباب ۸ اردیبهشت ۱۳۹۳

tasskabab طرز تهیه تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب

در این مطلب از پرتال علی ها طرز تهیه  تاس کباب را آماده کرده ایم. تاس کباب یکی از غذا های محبوب و بسیار خوشمزه ایرانی است..

مواد لازم:

آلو خشک نیم کیلوگرم

روغن ۱۵۰گرم

رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری

گرد غوره ( در صورت تمایل ) ۲تا۳ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل و ادویه به مقدار کافی

پیاز درشت ۲ کیلوگرم

گوشت سردست یا ران بدون استخوان ۷۵۰ گرم

سیب زمینی پشندی نیم کیلوگرم

به نیم کیلوگرم

طرز تهیه:

آلو را می شوئیم و خیس می کنیم و پیاز را پوست می کنیم و به صورت حلقه های نازک می بریم .

پوست به را نیز می کنیم و به اندازه پرهای پرتقال ورقه ورقه می بریم ، سیب زمینی را نیز پوست می کنیم و حلقه حلقه می کنیم و گوشت را نیز به شکل ورقه تکه تکه می نمائیم ( تقریباً به طول و عرض دو بند انگشت )

قابلمه ای که گنجایش تمام این مواد را داشته باشد آماده می سازیم و دو قاشق روغن ته آن می ریزیم و دو ردیف پیاز ته قابلمه و یک ردیف گوشت روی آن می چینیم و کمی آلو روی آن می ریزیم و چند تکه به می گذاریم ، در صورت مصرف گرد غوره آن را با کمی نمک و فلفل و ادویه مخلوط می کنیم و کمی روی این مواد می پاشیم و یکی دو قاشق روغن می ریزیم و به همین ترتیب بار دیگر ردیف های پیاز و گوشت و سایر مواد را در ظرف قرار می دهیم بدون اینکه سیب زمینی را داخل مواد بچینیم ،آنگاه نصف لیوان آب در قابلمه می ریزیم و در آن را می بندیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا تمام مواد کاملاً بپزد .

 سیب زمینی را در آخر کار روی تاس کباب می ریزیم و رب گوجه فرنگی را نیز در نصف لیوان آب حل می کنیم و داخل تاس کباب می ریزیم و می گذاریم تا سیب زمینی نیز با حرارت ملایم بپزد ولی له نشود . باید تاس کباب بعد از پخته شدن آب نداشته باشد به روغن بیافتد . در موقع کشیدن در دیس دقت می کنیم تاس کباب را با کفگیر پهنی که مواد مخلوط و له نکند بکشیم .

طرز تهیه تاس کباب

در این مطلب از پرتال علی ها طرز تهیه  تاس کباب را آماده کرده ایم. تاس کباب یکی از غذا های محبوب و بسیار خوشمزه ایرانی است..

مواد لازم:

آلو خشک نیم کیلوگرم

روغن 150گرم

رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری

گرد غوره ( در صورت تمایل )......

مدل کیف عروس ۲۰۱۴ ۸ اردیبهشت ۱۳۹۳

مدل کیف عروس ۲۰۱۴

همینک از پرتال علی ها ، جدیدترین مدل های کیف عروس ۲۰۱۴ برای شما کاربران گرامی آماده شده است..

مدل شماره یک | جدیدترین مدل های کیف عروس ۲۰۱۴

2 mo7217 مدل کیف عروس 2014

مدل شماره دو | جدیدترین مدل های کیف عروس ۲۰۱۴

mo7215 مدل کیف عروس 2014

مدل شماره سه | جدیدترین مدل های کیف عروس ۲۰۱۴

mo7216 مدل کیف عروس 2014

مدل شماره چهار | جدیدترین مدل های کیف عروس ۲۰۱۴

mo7218 مدل کیف عروس 2014

مدل شماره پنج | جدیدترین مدل های کیف عروس ۲۰۱۴

mo130731 مدل کیف عروس 2014

مدل کیف عروس 2014

همینک از پرتال علی ها ، جدیدترین مدل های کیف عروس 2014 برای شما کاربران گرامی آماده شده است..

مدل شماره یک | جدیدترین مدل های کیف عروس 2014

مدل شماره دو | جدیدترین مدل های کیف عروس 2014

ادامه مطلب ...

نسخه ازمایشی کنسول استیم steam منتشر شد 

در کنار اعلام این سیستم سخت افزاری گزارش شد که والو در هنوز کار این پروژه به انتها نرسیده است و در مرحله فروش نیست و در حقیقت این دستگاه به درد کاربران استیم می خورد که می خواهند یک تجربه بسیار عالی داشته باشند.

همچنین والو در طراحی بسیار مراقب است که هزینه ها بیش از حد بالا نرود.

شرکت والو (Valve) نسخه بتا کنسول خود را به ۳۰۰ فرد خوش شانس ارسال کرد تا بتوانند از این سیستم قدرتمند برای مدتی استفاده کنند.
این ۳۰۰ نفر مدتی قبل از میان تعداد زیادی از افراد که در طرح آزمایش این کنسول ثبت نام کرده بودند انتخاب شده اند. این افراد می توانند تا مدتی از این کنسول به صورت رایگان استفاده کنند اما پس از مدتی باید این دسنگاه را به شرکت والو بازپس دهند.

کنسول والو بر پایه ی نرم افزار استیم بر سیستم عامل لینوکس اجرا می شود و از سخت افزار بسیار قدرتمندی برخوردار است.

GPU: some units with NVidia Titan, some GTX780, some GTX760, and some GTX660
CPU: some boxes with Intel : i7-4770, some i5-4570, and some i3
RAM: 16GB DDR3-1600 (CPU), 3GB DDR5 (GPU)
Storage: 1TB/8GB Hybrid SSHD
Power Supply: Internal 450w 80Plus Gold
Dimensions: approx. 12 x 12.4 x 2.9 in high

سیستم عامل استیم نیز امروز برای عموم منتشر شده است و هر کس می تواند این سیستم عامل را بر روی کامپیوتر خود اجرا کند. اما شرکت والو هشدار داده که سیستم عامل آن ها به شدت آزمایشی است و کاربران عادی ممکن است در استفاده از آن با مشکلات مختلفی برخورد کنند.

والو اعلام کزده که این کنسول در زمان انتشار مدل های مختلف با سخت افزارهای مختلفی خواهد داشت و توسط شرکت های مختلفی تولید خواهد شد.1 copy96 نسخه ازمایشی کنسول استیم steam منتشر شد 2 copy75 نسخه ازمایشی کنسول استیم steam منتشر شد 3 copy70 نسخه ازمایشی کنسول استیم steam منتشر شد 4 copy62 نسخه ازمایشی کنسول استیم steam منتشر شد 5 copy57 نسخه ازمایشی کنسول استیم steam منتشر شد 6 copy51 نسخه ازمایشی کنسول استیم steam منتشر شد 7 copy33 نسخه ازمایشی کنسول استیم steam منتشر شد 8 copy28 نسخه ازمایشی کنسول استیم steam منتشر شد 9 copy23 نسخه ازمایشی کنسول استیم steam منتشر شد 10 copy26 نسخه ازمایشی کنسول استیم steam منتشر شد

نسخه ازمایشی کنسول استیم steam منتشر شد 

در کنار اعلام این سیستم سخت افزاری گزارش شد که والو در هنوز کار این پروژه به انتها نرسیده است و در مرحله فروش نیست و در حقیقت این دستگاه به درد کاربران استیم می خورد که می خواهند یک تجربه بسیار عالی داشته باشند.

همچنین والو در طراحی بسیار مراقب است که هزینه ها بیش از حد بالا نرود.

شرکت والو (Valve) نسخه بتا کنسول خود را به 300 فرد خوش شانس ارسال کرد تا بتوانند از این......

مدل کفش پسرانه ۲۰۱۴

در این مطلب جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه ۲۰۱۴ مخصوص آقایان با سلیقه و شیک پوش از مجله  بزرگ علی ها برای شما عزیزان آماده شده است…

مدل شماره یک | جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه ۲۰۱۴ 

2014 boy shoes model 15 مدل کفش پسرانه 2014 سری دوم

مدل شماره دو | جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه ۲۰۱۴ 

2014 boy shoes model 16 مدل کفش پسرانه 2014 سری دوم

مدل شماره سه | جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه ۲۰۱۴ 

2014 boy shoes model 17 مدل کفش پسرانه 2014 سری دوم

مدل شماره چهار | جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه ۲۰۱۴ 

2014 boy shoes model 18 مدل کفش پسرانه 2014 سری دوم

مدل شماره پنج | جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه ۲۰۱۴ 

2014 boy shoes model 19 مدل کفش پسرانه 2014 سری دوم

مدل شماره شش | جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه ۲۰۱۴ 

2014 boy shoes model 20 مدل کفش پسرانه 2014 سری دوم

مدل شماره هفت | جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه ۲۰۱۴ 

2014 boy shoes model 21 مدل کفش پسرانه 2014 سری دوم

مدل شماره هشت | جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه ۲۰۱۴ 

2014 boy shoes model 22 مدل کفش پسرانه 2014 سری دوم

مدل شماره نه | جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه ۲۰۱۴ 

2014 boy shoes model 23 مدل کفش پسرانه 2014 سری دوم

مدل شماره ده | جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه ۲۰۱۴ 

2014 boy shoes model 24 مدل کفش پسرانه 2014 سری دوم

مدل شماره یازده | جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه ۲۰۱۴ 

2014 boy shoes model 25 مدل کفش پسرانه 2014 سری دوم

مدل کفش پسرانه 2014

در این مطلب جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه 2014 مخصوص آقایان با سلیقه و شیک پوش از مجله  بزرگ علی ها برای شما عزیزان آماده شده است…

مدل شماره یک | جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه 2014 

مدل شماره دو | جدیدترین مدل......

مدل کفش پسرانه ۲۰۱۴

در این مطلب جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه ۲۰۱۴ مخصوص آقایان با سلیقه و شیک پوش از مجله  بزرگ علی ها برای شما عزیزان آماده شده است…

مدل شماره یک | جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه ۲۰۱۴ 

2014 boy shoes model 1 مدل کفش پسرانه 2014 سری اول

مدل شماره دو | جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه ۲۰۱۴ 

2014 boy shoes model 2 مدل کفش پسرانه 2014 سری اول

مدل شماره سه | جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه ۲۰۱۴ 

2014 boy shoes model 3 مدل کفش پسرانه 2014 سری اول

مدل شماره چهار | جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه ۲۰۱۴ 

2014 boy shoes model 4 مدل کفش پسرانه 2014 سری اول

مدل شماره پنج | جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه ۲۰۱۴ 

2014 boy shoes model 5 مدل کفش پسرانه 2014 سری اول

مدل شماره شش | جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه ۲۰۱۴ 

2014 boy shoes model 6 مدل کفش پسرانه 2014 سری اول

مدل شماره هفت | جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه ۲۰۱۴ 

2014 boy shoes model 7 مدل کفش پسرانه 2014 سری اول

مدل شماره هشت | جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه ۲۰۱۴ 

2014 boy shoes model 9 مدل کفش پسرانه 2014 سری اول

مدل شماره نه | جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه ۲۰۱۴ 

2014 boy shoes model 10 مدل کفش پسرانه 2014 سری اول

مدل شماره ده | جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه ۲۰۱۴ 

2014 boy shoes model 12 مدل کفش پسرانه 2014 سری اول

مدل شماره یازده | جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه ۲۰۱۴ 

2014 boy shoes model 13 1 مدل کفش پسرانه 2014 سری اول

مدل شماره دوازده | جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه ۲۰۱۴ 

2014 boy shoes model 14 1 مدل کفش پسرانه 2014 سری اول

مدل کفش پسرانه 2014

در این مطلب جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه 2014 مخصوص آقایان با سلیقه و شیک پوش از مجله  بزرگ علی ها برای شما عزیزان آماده شده است…

مدل شماره یک | جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه 2014 

مدل شماره دو | جدیدترین مدل های کفش پسرانه و مردانه......

دانلود برنامه کاربردی AutoTouch

AutoTouch1Androidiha.com 11 دانلود برنامه کاربردی AutoTouch

توسط برنامه جالب AutoTouch می توانید کارهای خود را توسط لمس گوشی به صورت خودکار انجام دهید. آیا برای گوشی های هوشمند اندروید برنامه ای وجود دارد تا حرکات لمسی گوشی را ضبط نماید؟ با استفاده از این برنامه می توانید تمامی کلیک های که بر روی صفحه نمایش لمسی گوشی خود می کنید ضبط کنید. این برنامه یکی از بهترین برنامه های سیستم عامل آیفون بوده است که به تازگی نسخه اندروید آن معرفی شده است. با استفاده از برنامه فوق می توانید تمامی حرکات خود را ضبط کرده و در بازه های زمانی مختلف پخش نمایید. با استفاده از اینکار می توانید برنامه را طوری تنظیم کنید که تمامی کارهای شما را به صورت خودکار انجام دهد. استفاده از اسکریپت های جدید، بهینه سازی اسکریپت ها، اضافه شدن مدل های جدید Touch و برخی دیگر از ویژگی های این نسخه می باشد.

دانلود برنامه کاربردی AutoTouch

AutoTouch1Androidiha.com_11

توسط برنامه جالب AutoTouch می توانید کارهای خود را توسط لمس گوشی به صورت خودکار انجام دهید. آیا برای گوشی های هوشمند اندروید برنامه ای وجود دارد تا حرکات لمسی گوشی را ضبط نماید؟ با استفاده از این برنامه می توانید تمامی کلیک های که بر روی صفحه نمایش لمسی......

Page 30 of 45« First...1020...2829303132...40...Last »