- صفحه 4 از 32 - عالی ها | بروزترین پرتال اطلاع رسانی و سرگرمی و اخبار هنرمندان و …

مجله عالی ها

آذر ۱۳۹۳ - عالی ها | بروزترین پرتال اطلاع رسانی و سرگرمی و اخبار هنرمندان و …

جدیدترین مدل تل سر دخترانه

همینک گلچینی از جدیدترین مدل تل سر دخترانه را برای شما کاربران عزیز آماده کرده ایم..

جدیدترین مدل تل سر دخترانه

همینک گلچینی از جدیدترین مدل تل سر دخترانه را برای شما کاربران عزیز آماده کرده ایم..

تل سر دخترانه

تل سر دخترانه

ادامه مطلب ...

مدل کاپشن بچه گانه PEUTEREY

همینک جدیدترین مدل کاپشن بچه گانه PEUTEREY را برای شما عزیزان جمع آوری کرده ایم..

امیدواریم دوست داشته باشید..

مدل کاپشن بچه گانه PEUTEREY

همینک جدیدترین مدل کاپشن بچه گانه PEUTEREY را برای شما عزیزان جمع آوری کرده ایم..

امیدواریم دوست داشته باشید..

کاپشن بچه گانه

کاپشن بچه گانه

ادامه مطلب ...

مدل لباس مردانه برند EL-BURGUES

برای این مطلب از پرتال علی ها، مدل لباس مردانه برند EL-BURGUES مخصوص آقایان شیک پوش و با سلیقه

مدل لباس مردانه برند EL-BURGUES

برای این مطلب از پرتال علی ها، مدل لباس مردانه برند EL-BURGUES مخصوص آقایان شیک پوش و با سلیقه

مدل لباس مردانه

مدل لباس......

طرز تهیه سالاد انار مخصوص شب یلدا

در ادامه این مطلب از پرتال علی ها، طرز تهیه سالاد انار مخصوص شب یلدا را برای شما عزیزان آماده کرده ایم..

salad anar طرز تهیه سالاد انار مخصوص شب یلدا

مواد لازم برای سه نفر:

پرتقال ۳ عدد
انار ۱ عدد
آب پرتقال طبیعی یک چهارم لیوان
پنیر خامه ای بدون نمک به اندازه ۲ الی ۳ قوطی کبریت
خامه ۴ قاشق
وانیل قدری
شکر ۱ الی ۲ قاشق چایخوری
خلال پسته برای تزئین

 

طرز تهیه :

پنیر را به مدت نیم الی سه ربع ساعت در آب گذاشته تا بی نمک شود . پرتقال ها را طوری پوست بکنید که به گوشت پرتقال برسد بعد هر قاچ پرتقال رابا کارد دانه دانه جدا کنید . نیمی از انار های دانه شده و پرتقال را در دیس بریزید و آب پرتقال هم بریزید سپس خامه و پنیر و وانیل و شکر را میکس کرده و اضافه کنید و دو باره با انار و پرتقال و با تزئینی از پسته روی خامه را بپوشانید.

طرز تهیه سالاد انار مخصوص شب یلدا

در ادامه این مطلب از پرتال علی ها، طرز تهیه سالاد انار مخصوص شب یلدا را برای شما عزیزان آماده کرده ایم..

مواد لازم برای سه نفر: پرتقال ۳ عدد انار ۱ عدد آب پرتقال طبیعی یک چهارم لیوان پنیر خامه ای بدون نمک به اندازه ۲ الی ۳ قوطی کبریت خامه ۴ قاشق وانیل قدری شکر ۱ الی ۲ قاشق چایخوری خلال پسته برای تزئین   ادامه مطلب ...

طرز تهیه آش آذری ( آش انار )

آش در میان انواع غذاهای ایرانی از خوراکی هایی است که در روزهای سرد سال بیش از هر زمان دیگری پخته می شود و به مصرف می رسد .

خیلی ها می گویند خوردن آش دور هم بیشتر می چسبد. به همین دلیل در آخر هفته ها که اعضای خانواده دور هم جمع می شوند، آشی بار می گذارند و میل می کنند. این انتخاب می تواند آش انار باشد.

ash anar طرز تهیه آش آذری ( آش انار )

مـواد لازم (برای ۶ نفر) :

گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم ۵۵۰کیلوکالری
سبزی آش خردشده ۸لیوان ۲۰۰کیلوکالری
برنج ۱/۵لیوان ۲۴۰کیلوکالری
لپه ۰/۵لیوان ۱۰۰کیلوکالری
پیاز ۶عدد ۷۵کیلوکالری
روغن کانولا ۶قاشق غذاخوری ۵۴۰کیلوکالری
آب انار ۴لیوان ۲۴۰کیلوکالری
رب انار ۱/۵قاشق غذاخوری ۰کیلوکالری
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه ۰کیلوکالری

 

طـرز تـهـیـه :

ابتدا در تابه ای، پیازها را با ۳ قاشق غذاخوری روغن کانولا سرخ کنید و کنار بگذارید. در قابلمه ای دیگر، گوشت و لپه را در باقیمانده روغن تفت دهید و نصف پیاز را به آن اضافه کنید. در مرحله بعدی سبزی ها را اضافه کنید و به این مخلوط ۴ لیوان آب انار و ۴ لیوان آب معمولی بیفزایید. سپس نمک، فلفل سیاه، رب انار و باقیمانده پیاز سرخ شده را نیز اضافه کنید. بگذارید تا محتویات آش در کنار هم به مدت ۳ ساعت روی شعله ملایم باقی بمانند. به این ترتیب آش آماده خوردن خواهد بود.

 

مقدار کالری

موادغذایی یاد شده در مجموع تقریبا ۱۹۵۰ کیلوکالری انرژی دارند که در صورت تقسیم کردن آن بین ۶ نفر ۳۲۵ کیلوکالری به هر نفر خواهد رسید. البته در صورتی که آش با نان میل شود به ازای هر برش نان، ۸۰ کیلوکالری انرژی به مقدار انرژی گفته شده اضافه خواهد شد. در ضمن با افزودن نعناع سرخ شده بیشتر به آش، به دلیل روغنی که دارد به ازای هر قاشق مرباخوری روغن مایع، ۴۵ کیلوکالری به انرژی یاد شده اضافه می شود.

 

همراه این غذا

می توانید آش را با برش های نازک نان میل کنید و بهتر است نان مصرفی از نوع سبوس دار باشد. به علاوه، این نان می تواند تهیه شده با آرد گندم یا جو باشد. البته نان های خشک نیز گزینه های انتخابی مناسبی هستند اما نباید در مصرفشان زیاده روی کرد زیرا به راحتی باعث افزایش کالری دریافتی و بروز چاقی می شوند.

 

۸ راز آش انار :

آش انار از جمله غذاهای آذری است که در فصل زمستان پخته و مصرف می شود. این آش حبوبات ندارد و فقط از غلات تهیه شده، بنابراین آش سبکی است و پس از مصرفش کمتر کسی احساس سنگینی می کند. البته در ۲ طعم «ترش» و «ترش و شیرین» می توان آن را تهیه کرد، اما نکته هایی برای پخت این غذا وجود دارد که به ترتیب عبارتند از:

۱. برای هرچه خوشمزه تر شدن این آش بهتر است قبل از آنکه سبزی آش را به سایر محتویات اضافه کنید، آن را تفت دهید. به این ترتیب طعم آش خاص تر می شود.

۲. اگر لپه قبل از اضافه شدن به سایر مواد تشکیل دهنده آش، تفت داده شود، شکل خود را حین پخت بهتر حفظ خواهد کرد.

۳. بنابر ذائقه از رب انار ترش یا شیرین استفاده کنید. البته بهتر است این رب در آش انار خیلی ترش و خیلی شیرین نباشد.

۴. بهتر است به جای آب انارهای آماده از آب انار خانگی استفاده کنید یعنی آب انار را خودتان در خانه بگیرید و در آش بریزید.

۵. بهتر است آش را در قابلمه های مسی بپزید و از پختن آش در قابلمه های تفلون خودداری کنید.

۶. تا زمانی که آش جا بیفتد آن را روی شعله بگذارید. نشانه های این موضوع، پخته شدن لپه ها و آمدن روغن روی تمام محتویات آش است.

۷. هر قدر پیاز سرخ شده این آش بیشتر باشد، بهتر است. البته پیازها باید نگینی خرد شده باشند، نه به صورت هلالی. یادتان باشد پیازهای هلالی سرخ شده فقط در آش رشته مورد استفاده قرار می گیرد.

۸. برای تزیین این آش کافی است فقط از نعناع سرخ شده استفاده کنید و هنگام سرو آن هیچ چاشنی ای در آش نریزید زیرا آب انار و رب انار به آن مزه ویژه ای می دهد.

 

اگر لاغر هستید

به شما توصیه می شود یک کاسه کوچک آش را اما با غلظت بالا با چند برش نان میل کنید. در ضمن در کاسه آشی که آماده سرو کردن است کمی هم نعناع سرخ شده در روغن زیتون بریزید. به این ترتیب میزان کالری دریافتی تان به میزان قابل ملاحظه ای افزایش خواهد یافت.

 

اگر فشارخونتان بالاست

بهتر است در آش نمک نریزید و آن را فقط با آب انار مزه دار کنید. روغن کمی در آش استفاده کنید و کمی هم برگ سیر تازه در آش بریزید. در کل، هر چه آش پرسبزی تر باشد بهتر است زیرا سبزی های برگ سبز تیزه ترکیباتی دارند که دریافتشان به تنظیم فشارخون کمک می کند.

 

اگر چربی خون دارید

بهتر است به جای گوشت چرخ کرده از گوشت چرخ کرده مرغ استفاده کنید. می توانید قسمت سینه مرغ را برای چرخ کردن انتخاب کنید چون چربی کمتری دارد. لازم نیست مواد اولیه را ابتدا تفت دهید و به جای روغن کانولا می توانید از روغن زیتون استفاده کنید. حتما در آشتان اسفناج هم بریزید زیرا دارای فیبری است که به تنظیم چربی خونتان کمک خواهد کرد.

طرز تهیه آش آذری ( آش انار )

آش در میان انواع غذاهای ایرانی از خوراکی هایی است که در روزهای سرد سال بیش از هر زمان دیگری پخته می شود و به مصرف می رسد .

خیلی ها می گویند خوردن آش دور هم بیشتر می چسبد. به همین دلیل در آخر هفته ها که اعضای خانواده دور هم جمع می شوند، آشی بار می گذارند و میل می کنند. این انتخاب می تواند آش انار باشد.

مـواد لازم (برای ۶ نفر) ......

طرز تهیه استیک مرغ به همراه سس مایونز لیمویی تند

این غذا شاید یکی از ساده ترین دستورهای آشپزی به نظر برسد ولی بیشتر هدفم این بود که کاربرد گریل شیاردار را ببینید. در ضمن زمان پخت آن بسیار کم است و ساده و بی دردسر تهیه می شود.

esteyk morgh طرز تهیه استیک مرغ به همراه سس مایونز لیمویی تند

مواد لازم :

سینه مرغ بی استخوان و پوست یک عدد
روغن ذرت ( یا زیتون ) ۲ ق غ
رنده ی پوست لیموترش ۲ عدد
آب لیمو ۴ ق غ
گشنیز تازه خرد شده ۲ ق غ
دانه فلفل سیاه آسیاب شده به مقدار لازم
روغن ذرت اضافی برای چرب کردن روی مرغها

 

مواد لازم برای سس مایونز لیمویی تند:

مایونز ۴ ق غ
فلفل قرمز بدون تخم و ریز شده ۱ عدد (یا پودر فلفل قرمز)
رنده ی پوست لیموترش ۱ عدد
آب لیمو ۲ ق چ
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را از عرض با چاقو ببرید و به دو قسمت تقسیم کنید. در واقع ۴ تکه مرغ داریم. با بیفتک کوب کمی گوشتها را بکوبید تا ضخامت همه قسمتهای گوشت مرغ یکی شود، خیلی نیاز نیست مرغ ها را نازک کنید. برای رنده کردن پوست لیمو فقط قسمت زرد لیمو را رنده کنید و قسمت سفید را نیازی نداریم چون باعث تلخی مرغ می شود. مواد را با هم مخلوط کنید و به همراه مرغ ها داخل کیسه فریزر بریزید و بگذارید به مدت ۱-۲ ساعت داخل یخچال تا مرغ ها مزه دار شود.

برای درست کردن سس، تمام مواد را مخلوط کنید و روی ظرف را بپوشانید و بگذارید داخل یخچال تا زمان سرو غذا.

قبل از پخت وقتی مرغها را از داخل مایه درآوردید، آنها را کاملا با دستمال خشک کنید.

گریل را بدون هیچ گونه روغنی، برای ۲-۳ دقیقه روی دمای متوسط بگذارید تا گرم شود. برای اینکه داغی سطح گریل را امتحان کنید، چند قطره آب خنک روی گریل بریزید؛ اگر آب درجا بالا و پایین پرید و بخار شد یعنی گریل به اندازه کافی گرم شده ولی اگر آب به آرامی حباب زد و بخار شد،گریل هنوز آماده نیست و بین ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه دیگر زمان لازم است تا گریل داغ شود.

حالا شیارهای گریل را با کمی روغن چرب کنید و مرغ ها را اریب کنار هم روی گریل بچینید. اصلا نباید روی گریل روغن بریزید مثل بقیه تابه ها چون تمام روغن می پاشد بیرون و مرغ به جای پخته شدن زودتر می سوزد.

مرغها را تا قبل از اینکه بخواهید برگردانید حرکت ندهید در غیر اینصورت، خطوط گریل روی آنها مشخص نمی شود. برای ۳-۴ دقیقه بگذارید تا مرغها گریل شود. لبه ی یکی از قطعات مرغ را بگیرید و به آرامی بلند کنید اگر دیدید به ظرف نچسبید یعنی آماده ی برگرداندن است. اما اگر مرغ به سختی جدا شد بهتر است حدود یک دقیقه دیگر هم صبر کنید و بعد برگردانید و مجددا برای ۳-۴ دقیقه دیگر بگذارید تا گریل شود.

برای اینکه از مغز پخت شدن مرغ مطمئن شوید، می توانید با یک خلال دندان سوراخ کنید اگر رنگ آن صورتی بود بهتر است بگذارید کمی دیگر بپزد.

طرز تهیه استیک مرغ به همراه سس مایونز لیمویی تند

این غذا شاید یکی از ساده ترین دستورهای آشپزی به نظر برسد ولی بیشتر هدفم این بود که کاربرد گریل شیاردار را ببینید. در ضمن زمان پخت آن بسیار کم است و ساده و بی دردسر تهیه می شود.

مواد لازم : سینه مرغ بی استخوان و پوست یک عدد روغن ذرت ( یا زیتون ) 2 ق غ رنده ی پوست لیموترش 2 عدد آب لیمو 4 ق غ گشنیز تازه خرد شده 2......

تصادفات رانندگی و اعتیاد مهمترین عوامل مرگ و میر در کشور

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه گفت: اعتیاد دومین عامل مرگ ومیر در کشور بعد از تصادفات رانندگی است.

mohemtarin avamel marg تصادفات رانندگی و اعتیاد مهمترین عوامل مرگ و میر در کشور

به گزارش علی ها، ‘علی شمشیری’ روز پنجشنبه در جلسه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر قصرشیرین افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون یک هزار و ۷۶۲ نفر در کشور بر اثر سو مصرف مواد مخدر جان خود را از دست دادند که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته هفت درصد رشد داشته است.

وی اظهار داشت: خطرات ناشی از این بلای خانمانسوز بسیار جدی است و از نظر شرعی وظیفه داریم برای جلوگیری از مصرف مواد مخدر در جامعه تلاش کنیم.

وی تصریح کرد: اهتمام و تاکید استاندار کرمانشاه نیز بر مبارزه جدی با مواد مخدر در استان است و ایشان به جد پیگیر این موضوع هستند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کرمانشاه ادامه داد: هرکس در هر جایگاهی می تواند در راستای وظایف خود نسبت به پیشگیری و آگاه سازی تهدیدهای مواد مخدر در جامعه فعالیت کند و نیروی انتظامی را در این خصوص یاری دهد.

شمشیری با بیان اینکه در سال جاری ۱۱ نفر از ماموران انتظامی کشور برای مقابله با مواد مخدر به شهادت رسیدند ، افزود: حساسیت ها نسبت به سو مصرف مواد مخدر در قصرشیرین نیز به علت موقعیت خاص جغرافیایی، هم مرز بودن با عراق و همچنین نقشی که در دوران هشت سال دفاع مقدس داشته است، باید افزایش یابد.

وی گفت: آموزش و اطلاع رسانی از مولفه های پیشگیری هستند و این امور باید سرلوحه کارها قرار گیرد و نسبت به اجرایی شدن آن اقدام کنیم.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری قصرشیرین نیز در این جلسه گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از پنج کیلوگرم انواع مواد مخدر در این شهرستان مرزی کشف و ضبط شد.

‘نعمت الله نازپرورده’ از دستگیری ۷۴ نفر در این ارتباط خبر داد و گفت: این کشفیات شامل تریاک، شیره تریاک و مواد مخدر صنعتی بوده است.

نازپرورده به نقش مهم خانواده ها و سازمانهای مردم نهاد در پیشگیری از مصرف مواد مخدر اشاره کرد و گفت: اگر حساسیت ها نسبت به آسیب های ناشی از مواد مخدر افزایش پیدا نکند، جامعه با ضربات جبران ناپذیری مواجه خواهد شد.

و گفت: کوچکترین غفلت در این زمینه خسارات جبران ناپذیری به همراه دارد که دامنه آن تمام جامعه را در بر می گیرد.

وی گفت: تقدیم چهار هزار شهید و ۱۲ هزار جانباز برای مقابله با این بلای خانمانسوز نشانگرعزم جدی نظام برای مقابله با پدیده شوم مواد مخدر است.

وی گفت: قصرشیرین یک شهرستان مرزی است که ۱۸۶ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد و روزانه علاوه بر تردد بیش از دو هزار کامیون، چهار هزار نفر نیز در مرز رسمی پرویزخان مشغول فعالیتند و حجم بالای مبادلات اقتصادی می طلبد تا تلاشهایمان را برای مبارزه با مواد مخدر بیشتر کنیم.

تصادفات رانندگی و اعتیاد مهمترین عوامل مرگ و میر در کشور

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه گفت: اعتیاد دومین عامل مرگ ومیر در کشور بعد از تصادفات رانندگی است.

به گزارش علی ها، 'علی شمشیری' روز پنجشنبه در جلسه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر قصرشیرین افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون یک هزار و 762 نفر در کشور بر اثر سو مصرف مواد مخدر جان خود را از دست دادند که این میزان در مقایسه با......

طرز تهیه اسلوپی جو ۲۸ آذر ۱۳۹۳

طرز تهیه اسلوپی جو

برای این ساعت از پرتال علی ها، طرز تهیه اسلوپی جو را برای شما کاربران عزیز آماده کرده ایم..

eslopi jo طرز تهیه اسلوپی جو

آماده سازی : ۴۰ دقیقه
پخت : ۳۰ دقیقه

 

مواد لازم جهت تهیه اسلوپی جو برای ۱ نفر :

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز خرد شده ۱/۴ پیمانه
فلفل سبز خرد شده ۱/۴ پیمانه
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری
خردل ۱ قاشق چای خوری
کچاب ۳/۴ پیمانه
شکر ۲ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :

۱- در یک دیگ متوسط با حرارت معمولی گوشت ، پیاز و فلفل سبز را تفت دهید تا برشته شوند و آب مواد گرفته شود.

۲- پودر سیر ،خردل ، کچاب و شکر را بریزید و کاملا مخلوط کنید، حرارت را کاهش بدبد و به مدت ۳۰ دقیقه آن را بجوشانید، نمک و فلفل را به عنوان چاشنی اضافه کنید .

 

 

طرز تهیه اسلوپی جو

برای این ساعت از پرتال علی ها، طرز تهیه اسلوپی جو را برای شما کاربران عزیز آماده کرده ایم..

آماده سازی : 40 دقیقه پخت : 30 دقیقه   مواد لازم جهت تهیه اسلوپی جو برای 1 نفر : گوشت چرخ کرده 500 گرم پیاز خرد شده 1/4 پیمانه فلفل سبز خرد شده 1/4 پیمانه پودر سیر 1/2 قاشق چای خوری خردل 1 قاشق چای......

طرز تهیه کوکوی کدو سبز

هم اکنون در این مطلب از مجله علی ها، طرز تهیه کوکوی کدو سبز را برای شما کاربران عزیز آماده کرده ایم..

koko kado sabz طرز تهیه کوکوی کدو سبز

مواد لازم :

کدو سبز جوان ۱ کیلوگرم
تخم مرغ ۳ عدد
پنیر(گودا یا پارمزان) ۱۵۰ گرم
خامه ۱۲۵ گرم
آرد ۳ قاشق غذاخوری
نمک ،فلفل سیاه کمی
شوید چند برگ

طرز تهیه :

تخم مرغها را با نمک و فلفل سیاه و خامه در حد مخلوط شدن بزنید.

پنیر رنده شده را داخل مخلوط تخم مرغها بریزید.

کدو را رنده کنید ،کمی نمک بزنید و ۱۰ دقیقه بگذارید بماند. بعد از ۱۰ دقیقه آب اضافی آن را جدا کنید. کدوی آب گرفته شده را به مخلوط تخم مرغ و پنیر اضافه کنید.

آرد را به بقیه مواد افزوده و خوب مخلوط کنید. چند برگ شوید را ریز خرد کنید و داخل مایه کوکو بریزید.

کف قالب را کمی روغن جامد بمالید و آرد بپاشید. مواد کوکو را داخل قالب بریزید.

کوکو را به مدت یک ساعت با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد  داخل فر نگه دارید.

طرز تهیه کوکوی کدو سبز

هم اکنون در این مطلب از مجله علی ها، طرز تهیه کوکوی کدو سبز را برای شما کاربران عزیز آماده کرده ایم..

مواد لازم :

کدو سبز جوان 1 کیلوگرم تخم مرغ 3 عدد پنیر(گودا یا پارمزان) 150 گرم خامه 125 گرم آرد 3 قاشق غذاخوری نمک ،فلفل سیاه کمی شوید چند برگ

ادامه مطلب ...

طرز تهیه کتلت لوبیا چشم بلبلی

همینک با طرز تهیه کتلت لوبیا چشم بلبلی با شما عزیزان هستیم..

برای تهیه غذا با لوبیا چشم بلبلی، دستورات کمی وجود دارد از جمله شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی. اما می توان از این لوبیا، به راحتی کوکو یا کتلت لذیذی تهیه کرد.

kotlet lobia cheshm bolboli طرز تهیه کتلت لوبیا چشم بلبلی

مواد لازم برای ۴ نفر :

لوبیا چشم بلبلی نیم کیلوگرم
تخم مرغ هم زده شده ۲ عدد
نمک و فلفل به اندازه کافی
روغن برای سرخ کردن
آرد نصف پیمانه
پیاز رنده شده یک عدد کوچک
جوش شیرین یک چهارم قاشق چای خوری
بکینگ پودر یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه :

لوبیای آب پز شده را له و با بقیه مواد مخلوط کنید و به شکل گرد یا پهن دربیاورید و سرخ کنید.

طرز تهیه کتلت لوبیا چشم بلبلی

همینک با طرز تهیه کتلت لوبیا چشم بلبلی با شما عزیزان هستیم..

برای تهیه غذا با لوبیا چشم بلبلی، دستورات کمی وجود دارد از جمله شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی. اما می توان از این لوبیا، به راحتی کوکو یا کتلت لذیذی تهیه کرد.

مواد لازم برای 4 نفر :

لوبیا چشم بلبلی نیم......

طرز تهیه ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو

همینک طرز تهیه ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو را در این مطلب از پرتال علی ها برای شما کاربران عزیز آماده کرده ایم..

ماهی غذایی خوشمزه و مقوی است که توصیه شده هفته ای یک مرتبه میل شود اگر هر بار به یک روش آن را طبخ کنید بی شک از مزه آن خسته نخواهید شد .

mahi tilapia طرز تهیه ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
پخت : ۴۰ دقیقه

 

مواد لازم برای ۴ نفر :

فیله ماهی تیلا پیلا ۴ عدد
آبلیمو تازه ۳ قاشق غذا خوری
کره آب شده ۱ قاشق غذا خوری
سیر خرد شده یک حبه
جعفری خشک و خرد شده ۱ قاشق چای خوری
فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه :

۱- فر را در دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد (۳۷۵ درجه فارانهایت) از قبل گرم کنید . سینی پخت را با یک اسپری آشپزی نچسب اسپری کنید یا با کمی روغن چرب نمایید.

۲- فیله های تیلاپیا را زیر آب سرد بشورید و با دستمال کاغذی کلفت خشک کنید.

۳- فیله ها را در سینی پخت قرار بدهید. آبلیمو را روی همه ی فیله ها بریزید سپس کره را نم نم بالای آن بریزید و سیر و جعفری و فلفل را بپاشید .

۴- سپس آنها را در فر از قبل گرم شده تا زمانی که ماهی سفید شود بپزید و از هم با قاشق جدا کرده و تکه کنید، به مدت ۳۰ دقیقه.

 

 

منبع : beryooni.com

طرز تهیه ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو

همینک طرز تهیه ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو را در این مطلب از پرتال علی ها برای شما کاربران عزیز آماده کرده ایم..

ماهی غذایی خوشمزه و مقوی است که توصیه شده هفته ای یک مرتبه میل شود اگر هر بار به یک روش آن را طبخ کنید بی شک از مزه آن خسته نخواهید شد .

آماده سازی : 30 دقیقه پخت : 40......

عکس جدید و متفاوت از نرگس محمدی

در ادامه این مطلب از پرتال علی ها، عکس جدید و متفاوت از نرگس محمدی را مشاهده خواهید کرد..

bazigare naghshe setayesh عکس جدید و متفاوت از نرگس محمدی

عکس جدید و متفاوت از نرگس محمدی

در ادامه این مطلب از پرتال علی ها، عکس جدید و متفاوت از نرگس محمدی را مشاهده خواهید کرد..

......
Page 4 of 32« First...23456...102030...Last »