طرز تهیه گشنیز ماهی

مجله عالی ها

طرز تهیه گشنیز ماهی

طرز تهیه گشنیز ماهی 26 آگوست 2014

طرز تهیه گشنیز ماهی

هم اکنون طرز تهیه گشنیز ماهی را برای شما دوستان گرامی آماده کرده ایم..

امیدواریم لذت ببرید..

geshnizmahi طرز تهیه گشنیز ماهی

مواد لازم:

پودر سیر و فلفل قرمز از هر کدام: ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
گوجه فرنگی بزرگ: ۴ عدد
آبلیمو
گشنیز ساطوری خرد شده: ۱ پیمانه
روغن و نمک: به میزان لازم
شیر ماهی: ۱ کیلوگرم
فلفل سیاه: ۱ قاشق مرباخوری
پودر زیره: نصف قاشق چایخـوری
پودر زنجــبیل: ۱ قاشق چایخوری
پودر گشنیز: ۱ قاشق چایخوی

طرز تهیه:

ماهی‌ها را به صورت مکعبی خرد کرده، ادویه‌ها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال می‌گذاریم. یک ربع قبل از پخت، نمک و  آبلیمو را به ماهی اضافه کرده، بعد در تابه‌ای مناسب روغن ریخته و ماهی‌ها را در آن سرخ می‌کنیم.

گوجه‌ فرنگی‌ها را پوست گرفته و نگینی خرد می‌کنیم و به همراه نیمی از گشنیز به ماهی افزوده و به مدت ده دقیقه سرخ می‌کنیم.در هنگام سرو مابقی گشنیز و آبلیمو را می‌افزاییم.گشنیز ماهی با پلو و یا بدون پلو قابل سرو می باشد.

بیوگرافی نویسنده

مشاهده تمامی 8571 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.