طرز پخت کباب گوشت و بلغور

مجله عالی ها

طرز پخت کباب گوشت و بلغور

طرز پخت کباب گوشت و بلغور 19 اکتبر 2014

طرز پخت کباب گوشت و بلغور

در این مطلب از مجله علی ها، طرز پخت کباب گوشت و بلغور را برای شما عزیزان آماده کرده ایم..

foodd57 طرز پخت کباب گوشت و بلغور

مواد لازم جهت تهیه کباب گوشت و بلغور برای ۴ نفر

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
بلغور گندم ۱/۲ پیمانه
پیاز کوچک، رنده شده ۱ عدد
سیر کوچک، رنده شده ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
آویشن و دارچین، کمی به میزان لازم
پاپریکا ۱/۴ قاشق چای خوری
 

طرز تهیه کباب گوشت و بلغور:

تمام مواد را با گوشت و بلغور مخلوط کرده تا به خورد هم بروند.

سپس مواد آماده شده را برای ده دقیقه در فریزر قرار میدهیم در این مدت گوشت یخ نمیزنه فقط برای بهتر حالت دادن گوشت هست.

سپس گوشت را بصورت کوفته هایی به شکل انگشت در آورده.

ماهیتابه رو چرب کرده و کوفته هارا در آن قرار داده تا هم رو و هم زیر کوفته ها کمی سرخ شود.

فر را از قبل گرم کرده قسمت گریل را روشن کرده و کوفته ها را در قسمت پایین فر به مدت ۵ الی۱۰ دقیقه قرار میدهیم.

نکاتی در تهیه کباب گوشت و بلغور:
بلغور به مدت نیم الی یک ساعت در آب خیس خورده و سپس فقط مدت ۵ دقیقه روی اجاق گذاشته تا کمی پخته شود و بعد بگذارید خنک شود.

به جای یک حبه سیر می توانید از ۱ قاشق چایخوری پودر سیر استفاده کنید.

بیوگرافی نویسنده

مشاهده تمامی 8571 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.